Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Tělovýchovná jednota. Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií.

Klajda horolezecké centrum: -lezecká stěna -Klajda bar -kurzy- seznamovací, seznamovací rodinný, lezení na umělé stěně, dětský kroužek, individuální trénink. E-shop, internetový obchod: -lezecká obuv -lezecké úvazky -lana -smyčky -jistící pomůcky -mágo pytlík -mixy a ledové lezení -ostatní -knihy a průvodce ...

Ranč Hořovice - jezdecký klub, restaurace a penzion.

Rekreační zařízení. Chata. Dětské tábory. Školy v přírodě. Sportovní kurzy.

Provoz, pronájem: -sauna -restaurace -tenisové kurty -kluziště.

Ubytování a stravování v lyžařském areálu v Lomnici nad Popelkou v chatkách s vlastním WC a koupelnou se sprchou. Celoroční provoz. Klidné prostředí nedaleko od města.

Tělocvičná jednota Sokol Ubytovna tel.: 608 825 332

Relaxační a sportovní centrum. Služby: -squash. -parní lázeň. -hydromasážní vana.

Zimní stadion: -veřejné bruslení -broušení bruslí -pronájem ledové plochy.

Golf centrum: - celoroční provoz - golfové simulátory 5x - DRIVING RANGE - CHIPPING & PUTTING GREEN. Seminární místnosti: - firemní jednání, slavnostní akce, školení - možnost pořádání firemních a společenských akcí Restaurace Kavárna. Bar. Prodej: - golfové potřeby. WIFI připojení. Výuka: - golf.

Trenér veslování - holky ČAC Roudnice - český atletický club

Squash. Sauna. Solárium. Fitness. Občerstvení.

Tělovýchovná jednota. Sportovní hala. Tenisový klub: - tel. 315 682 224, 602 177 126 - email: frantisek.menda@xella.com - web: http://www.tenis-neratovice.estranky.cz. Ubytovna: - tel. 315 682 433 - email: ubytovna@tjneratovice.cz - web: http://www.tjneratovice.cz.

Rekreační areál Lávka Chocerady se nachází přímo u řeky Sázavy cca 35 km jihovýchodně od Prahy. Rozloha areálu činí 25 000 m2 z toho oplocená plocha je 10 000 m2, má vlastní vstup do řeky s možností kotvení lodí. Situování a rozloha nabízí různorodé využití (letní tábory, školy a školky v přírodě, školení, teambuildingy, ...

Nabízí: - víkendové akce pro jednotlivce i skupiny Provádí: - různé formy komerčního aerobiku pro ženy ( bodyball, bodyform, step, fitball, power slide, zdravotní cvičení, T-Box ) - cvičení pro ženy ( Power jóga, Pilates, T-Box, Mix AE ) - kondiční cvičení nejen pro mladé - redukční stravovací program - indiv. kurzy - fyzioterapie - ...

Pobočka: - Lyžařská škola JPK, Dolní Moravice, Rýmařov. Lyžařská snowboardová škola. Půjčovna lyží, snowboardů. Servis ski, snowboardů. Prodej: - čepice, rukavice, lyžařské přilby, brýle.

Provozujeme: - fitness, trampolíny, spinning - tenis, fotbal, futsal, nohejbal - volejbal, badminton - sauna, vířivka, masáže, solária.

Kitesurfing - kiteboarding: - jízda po vodě pomocí kitu na kiteboardu. Snowkiting: - jízda po sněhu pomocí kitu na lyžích nebo na snowboardu. Landkiting: - jízda po trávě pomocí kitu na buggy nebo na mountainboardu.

Rekreační středisko: -vhodné pro školy v přírodě, hendikepované a tělesně postižené osoby, firmy, turisty, zájezdy, školení -kapacita ubytování 60 lůžek -celodenní stravování, polopenze -restaurace -tělocvična, klubovna, minigolf, volejbalové hřiště.

Tělovýchovná jednota, Sokol. Oddíl sportovní gymnastiky.