Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Ridera Sport a.s. je ideálním místem pro milovníky sportu a aktivního odpočinku. V našem sportovním areálu si tenis, badminton, beach volejbal, ale i golf či fitness. Nabídnout vám můžeme, ale také wellness, bazén, saunu a pro dokonalou relaxaci masáž. Nezapomeňme také na trampolínový park, který nabízí skvělou zábavu pro děti i dospělé.
Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Squash. Sauna. Solárium. Fitness. Občerstvení.

Tělovýchovná jednota. Sportovní hala. Tenisový klub: - tel. 315 682 224, 602 177 126 - email: frantisek.menda@xella.com - web: http://www.tenis-neratovice.estranky.cz. Ubytovna: - tel. 315 682 433 - email: ubytovna@tjneratovice.cz - web: http://www.tjneratovice.cz.

Rekreační areál Lávka Chocerady se nachází přímo u řeky Sázavy cca 35 km jihovýchodně od Prahy. Rozloha areálu činí 25 000 m2 z toho oplocená plocha je 10 000 m2, má vlastní vstup do řeky s možností kotvení lodí. Situování a rozloha nabízí různorodé využití (letní tábory, školy a školky v přírodě, školení, teambuildingy, ...

Nabízí: - víkendové akce pro jednotlivce i skupiny Provádí: - různé formy komerčního aerobiku pro ženy ( bodyball, bodyform, step, fitball, power slide, zdravotní cvičení, T-Box ) - cvičení pro ženy ( Power jóga, Pilates, T-Box, Mix AE ) - kondiční cvičení nejen pro mladé - redukční stravovací program - indiv. kurzy - fyzioterapie - ...

Pobočka: - Lyžařská škola JPK, Dolní Moravice, Rýmařov. Lyžařská snowboardová škola. Půjčovna lyží, snowboardů. Servis ski, snowboardů. Prodej: - čepice, rukavice, lyžařské přilby, brýle.

Provozujeme: - fitness, trampolíny, spinning - tenis, fotbal, futsal, nohejbal - volejbal, badminton - sauna, vířivka, masáže, solária.

Kitesurfing - kiteboarding: - jízda po vodě pomocí kitu na kiteboardu. Snowkiting: - jízda po sněhu pomocí kitu na lyžích nebo na snowboardu. Landkiting: - jízda po trávě pomocí kitu na buggy nebo na mountainboardu.

Rekreační středisko: -vhodné pro školy v přírodě, hendikepované a tělesně postižené osoby, firmy, turisty, zájezdy, školení -kapacita ubytování 60 lůžek -celodenní stravování, polopenze -restaurace -tělocvična, klubovna, minigolf, volejbalové hřiště.

Tělovýchovná jednota, Sokol. Oddíl sportovní gymnastiky.

Lyžařský areál: -sjezdovka 600m -převýšení 90m -délka vleku 600m(tatrapoma) -kapacita 700osob/hodinu -umělé osvětlení -upravovaná trať -bez zasněžování -přenosný vlek pro děti -úschova lyží a občerstvení v turistické chatě -lyžařská škola -upravované běžecké tratě jak pro klasické lyžování, tak pro ...

Nabídka lyžování v areálu, který je vybaven třemi vleky, sněhovými děly, rolbou pro úpravu sjezdovky a osvětlením pro večerní lyžování.

Sportovní areál: - 2 kryté a 2 tenisové kurty - squash - bowling - 2dráhy - sauna - masáže - posilovna - obora se zvěří (daněk, muflon, srnčí) - rybník (candát, štika, sumec, pstruh, kapr, amur) - prodejna a půjčovna sportovního vybavení - univerzální hala (25 x 60m) pro jezdecký parkur a drezúru, cross ...

Tělovýchovná jednota: -provoz tenisového klubu.

Tělovýchovná jednota: -provoz fotbalového klubu.