Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Ridera Sport a.s. je ideálním místem pro milovníky sportu a aktivního odpočinku. V našem sportovním areálu si tenis, badminton, beach volejbal, ale i golf či fitness. Nabídnout vám můžeme, ale také wellness, bazén, saunu a pro dokonalou relaxaci masáž. Nezapomeňme také na trampolínový park, který nabízí skvělou zábavu pro děti i dospělé.
Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Provozování tělovýchovné a sportovní činnosti: -atletika -jachting, kanoistika -lyžování -nohejbal -turistika -vodní pólo a plavání.

Provoz areálu dětského tábora v Hryzelých, k pořádání dětských táborů, škol v přírodě, školních výletů, sportovních a vzdělávacích soustředění a rodinných rekreací společných zájmů. Areál se nachází v malé středočeské vesničce Hryzely, v klidném údolí s protékajícím potůčkem uprostřed posázavských lesů. Ubytování v areálu je dvojího typu – ...

Krytý plavecký bazén Pavecká škola Laguna Svitavy, Riegrova 9 - tel.:461534600 Letní koupaliště - tel.:461533655. Ubytování sport Zimní stadion. Svitavy, U Stadionu 15 - tel.:461533639.

Sportcentrum. Sportovní centrum. Restaurace: - stravování. Salónek: - pro pořádání svatebních hostin, firemních večírků, maturitních večírků i jiných oslav dle vašeho přání. Rozvoz: - pizza - minutky. Bowling: - 2 plně automatizované dráhy. Squash. Posilovna.

Nabídka pořádání kulturních a sportovních akcí.

Sportovní areál: - ubytovna, ubytování - tenisové kurty.

Sport & relax club - Spinning - 20 kol Spinner NXT - Power Plate - Vertikální solárium.

Ubytování. Horská chata Jídelna. Lyžařský vlek.

Lyžařský areál: - lyžařská a snowboardová škola - bobová dráha - běžecké trasy - večerní lyžování - ski servis, půjčovna lyží.

Lyžařský areál: - sjezdovky - modrá, červená - večerní lyžování - lyžařská škola.

Sportovní areál:: - lyžování, snowboarding, snowpark - 3 vleky, sjezdovky červená a modrá - běžecká trať - lyžařské kurzy - lyžařska škola - servis a půjčovna - lyžařské vybavení, lyže.

Paintball: - pořádání paintballových akcí a her - profesionální přístup, kvalitní vybavení - military aréna, barrel aréna občerstvení, grilování, ubytování - firemní akce - hrajeme ve východních Čechách - vybavení až pro 80 hráčů - v areálu i jiné sporty.

Nabídka sportovních aktivit se zaměřením na fotbal.

Tělovýchovná jednota: - fotbal - tenis - stolní tenis - turistika.

Marketingové a organizační zázemí tenis klubu. Pořádání turnajů

Golf club: -devítijamkové golfové hřiště.