Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Ridera Sport a.s. je ideálním místem pro milovníky sportu a aktivního odpočinku. V našem sportovním areálu si tenis, badminton, beach volejbal, ale i golf či fitness. Nabídnout vám můžeme, ale také wellness, bazén, saunu a pro dokonalou relaxaci masáž. Nezapomeňme také na trampolínový park, který nabízí skvělou zábavu pro děti i dospělé.
Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Lyžařské středisko: půjčovna: - 737 606 044 restaurace - 572 577 336

Thermal park Bešeňová: - ubytování v soukromých apartmánech v areálu Thermal parku Bešeňová - prožijte dovolenou na Slovensku v lázních Bešeňová - hotel Luka

Přístaviště u jezu na řece Moravě, Baťově kanálu. Plavba, plavby: -výletní lodí Konstancie, Korálka, člunem -naučná nebo vyhlídková plavba -pohádková plavba, nově i pirátská plavba vhodná pro děti -poznávací plavba k Výklopníku Sudoměřice -škola, školy v přírodě a vícedenní výlety s možností využití ubytování. Půjčovna, možnost ...

Nabízíme paintballové akce pro firmy i menší skupiny zájemců. Nabídka paintballových zbraní a příslušenství vedené skladem.

Nabízíme: - tandemové seskoky - základní výcvik parašutistů. - dárkový poukaz v luxusním balení.

Nabízíme dárky v podobě zážitků pro ženy, muže, děti, firmy z oblasti adrenalinu, relaxace, sportu, zábavy apod. Bonusy, věrnostní programy. Firma působí v rámci celé ČR.

Ubytování: -srubový, samostatný bungalov -apartmány. Areál: -bazén, koupaliště -možnost zapůjčení jídních kol -beach-volejbal -tenisové kurty -turistika, cykloturistika.

Společnost je klubem, převážně organizačním a distribučním, který pro své členy : - zprostředkovává jak teoretickou, tak praktickou pomoc při ochraně vod a v oblasti ekologie vod vůbec; za tímto účelem provozuje informační středisko, - pořádá exkurze, zájezdy a expedice, - zabezpečuje výcvik ve vodním záchranářství, jachtingu, potápění a ...

Jízdárna, jízda na koni. Prodej - jezdecké potřeby.

Sportovní zařízení - zimní stadion. V areálu zimního stadionu se nachází: - ledová plocha o rozměru 60 x 28 m (mimo hlavní sezónu možnost využití pro in-line hokej, florbal, tenis, volejbal, bruslení na kolečkových bruslích) - tělocvična pro sálové sporty (basketbal, volejbal, futsal, badminton, rekreační cvičení) - gymnastická tělocvična ...

Miniaturgolf, mini golf i pro veřejnost.

Lety balónem po celé ČR: -vyhlídkové lety balónem v lokalitách Jižní, Západní, Střední a Východní Čechy a Morava -lety jsou prováděny s kvalifikovanými a zkušenými piloty -po přibližně hodinovém letu je zájemce přivezen na místo odletu.

Lezecká stěna, hala Sokol Brno 1.

Centrum poskytující sportovně zdravotní služby. Fitcentrum.

Sportovní zařízení: - krytý bazén. Plavecký bazén (25x12 m). Dětský bazén se skluzavkou. Finská sauna. Parní (řecká) lázeň. Sportovní a klasické masáže. Snack bar.

Služby: -tenisový klub -tenisové kurty.