Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Ridera Sport a.s. je ideálním místem pro milovníky sportu a aktivního odpočinku. V našem sportovním areálu si tenis, badminton, beach volejbal, ale i golf či fitness. Nabídnout vám můžeme, ale také wellness, bazén, saunu a pro dokonalou relaxaci masáž. Nezapomeňme také na trampolínový park, který nabízí skvělou zábavu pro děti i dospělé.
Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Tělovýchovná jednota: - fotbal - tenis - stolní tenis - turistika.

Jízdárna, jízda na koni. Prodej - jezdecké potřeby.

Sportovní zařízení - zimní stadion. V areálu zimního stadionu se nachází: - ledová plocha o rozměru 60 x 28 m (mimo hlavní sezónu možnost využití pro in-line hokej, florbal, tenis, volejbal, bruslení na kolečkových bruslích) - tělocvična pro sálové sporty (basketbal, volejbal, futsal, badminton, rekreační cvičení) - gymnastická tělocvična ...

Centrum poskytující sportovně zdravotní služby. Fitcentrum.

Sportovní zařízení: - krytý bazén. Plavecký bazén (25x12 m). Dětský bazén se skluzavkou. Finská sauna. Parní (řecká) lázeň. Sportovní a klasické masáže. Snack bar.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Centrum: - využití volného času dětí a mládeže (zdravé i postižené) Služby: - hipoterapie (léčba pomocí koně) - vyjížďky na koni - parasport a vození dětí.

Provozování: - vyhlídková věž, rozhledna Čantoryje. Provozovna: - Jablunkovská 472, Třinec.

Sportovní klub, posilovna, fitcentrum. Sportovní aktivity: - posilovna - spinning - aerobik (dance, bodystyling, step aerobic, kick box, aqua aerobic) - pilates, power yoga (jóga), balantes - ricochet - tenis.

Instruktorka - poweryoga - kundalini yoga Poradenství a tréninky - fitness Výživové poradenství

Lanová dráha: - sedačková lanovka z Oldřichovic na Javorový vrch.

Bezbolestná liposukce Pořádání - cvičení pro ženy Výživové poradenství - sportovní dietologie - programy hubnutí

Sportovní vyžití: - aerobik ve vodě, aqua aerobic.

Tělovýchovná a sportovní zařízení Organizování sportovní činnosti

Pořádá - motivační soutěže a tábory s karate Kurzy - karate Masáže (Dornova metoda, thajské, lymfo, klasické, sportovní a rekondiční, havajské, indické, lávové kameny, ...) - mobilizace páteře - uvolňovací techniky, estetické formování páteře

Služby: - tělovýchovné, cvičitelka aerobiku - instruktor aerobiku II.třídy.

Sportovní zařízení města Třince. Provozování: - víceúčelová sportovní hala - krytý bazén - letní koupaliště - sauna - tenisové kurty - minigolf.