Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Ridera Sport a.s. je ideálním místem pro milovníky sportu a aktivního odpočinku. V našem sportovním areálu si tenis, badminton, beach volejbal, ale i golf či fitness. Nabídnout vám můžeme, ale také wellness, bazén, saunu a pro dokonalou relaxaci masáž. Nezapomeňme také na trampolínový park, který nabízí skvělou zábavu pro děti i dospělé.
Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Fit bar Aerobik Sportovní centrum - posilovna Sportovní centrum - lezecká stěna Sauna

Organizace - rekreační a léčebné pobyty

Laser game Praha! Nejzábavnější Laser game aréna v České republice! LaserFun na zastávce metra Českomoravská.

Eshop - potřeby pro skateboarding a snowboarding Pořádá - závody - soutěže Prodej - potřeby pro skateboarding a snowboarding

Výroba - klubová loga - vše pro hokej hokejová výstroj, branky, sítě, dresy, sportovní textil, šněrovadla, klubová loga - elektrovozítka - trampolíny - odrážedla a odstrkovadla - dětská kola - šlapadla - tříkolky - kočárky pro panenky..

Pod společným označením Yacht club Barrandov nabízejí společnosti Eridan s.r.o. a SK Yacht a ski již déle jak deset let služby v oblasti jachtingu a cestovního ruchu. Základnou pro rozvoj našich aktivit se v roce 1997 stal rekreační areál na Orlické přehradě který se rychle vžil do paměti jachtařů ale i všech ostatních milovníků Orlíka jako ...

Nabídka golfových a tenisových kurzů. Pořádání turnajů, společenských akcí, konferencí. Možnost využití restaurace. Relaxace: - sauna - whirpooly - solárium - masáže (klasické, sportovní, thajské) - fyzioterapeut - kosmetika - baňkování.

Nabízíme tandemové seskoky, AFF výcviky a firemní akce team building.

Tandemové seskoky padákem s profesionály, originální dárkové balení. Bezpečnost tandemových seskoků je u nás na prvním místě. Tandemový seskok v Kunovicích - jedinečný způsob, jak si vyzkoušet volný pád se Skysport team.

Nabídka létání ve větrném tunelu i tandemových seskoků s padákem včetně jejich natáčení.

Zajišťujeme tandemové seskoky, samostatné seskoky začátečníků. Uvedeme do parašutismu jednotlivce i skupiny, firemní akce. Máme zkušené instruktory s 2 - 5 tisícovkami seskoků, vlastnící českou licenci Aeroklubu ČR i americké parašut. asoc. USPA.

Tandemové seskoky Impact Provoz výcvikového střediska s nabídkou tandemových seskoků.

Pořádání - konference v oblasti logistiky a obchodu Pořádání - veletrhy v oblasti logistiky a obchodu Pořádání - golfové turnaje Pořádání - odborné semináře a kurzy v oblasti logistiky a obchodu Organizace - společenské akce.

Provoz fitness centra, posilovny, solária, profesionální zařízení pro tlakovou drenáž lymfatického systému a poradenství v oblasti diet.

Kurzy: - zumba - aerobik - power jóga Taneční studio - disco - show - hip hop - free style.

Pilates pod vedením fyzioterapeuta, cvičení na strojích PILATES ALLEGRO a CHAIR.

online rezervace pro tenis praha, tenis brno, tenis ostrava, tenis plzeň, squash praha, squash brno, beach volejbal, badminton praha, badminton ostrava, badminton brno, fotbal, basketbal

Rozvoj outdoorových a sportovních aktivit na českém a zahraničním trhupořádá - sportovní akce

Centrum pohybu D-Fit JIDÁŠ: - cvičení pro děti - cvičení pro dospělé - sportovní víkendy - sportovní dovolené - dětské tábory - hlídaní dětí - masáže