Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Ridera Sport a.s. je ideálním místem pro milovníky sportu a aktivního odpočinku. V našem sportovním areálu si tenis, badminton, beach volejbal, ale i golf či fitness. Nabídnout vám můžeme, ale také wellness, bazén, saunu a pro dokonalou relaxaci masáž. Nezapomeňme také na trampolínový park, který nabízí skvělou zábavu pro děti i dospělé.
Ridera Sport a.s. - sportovní areál
POMI SKICENTRUM, vše pro ski & snowboard. •půjčovny: Krkonoše – Harrachov, Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou Jizerské hory – Albrechtice, Josefův Důl, Severák, Bedřichov •lyžařské školy: Krkonoše – Harrachov Jizerské hory – Albrechtice, Josefův Důl, Severák, Bedřichov •ubytovací služby: SPORT HOTEL POMI Harrachov Lyžařská škola ...

Poradenství v oblasti sportu a tělesné výchovy, provozování sportovních zařízení, marketing v oblasti sportu..

Sportovní marketing. - projektování a realizace sportovních událostí - marketingové a reklamní prezentace a komunikační služby.

Střelnice Magnum Praha: - polokrytá - 18 střeleckých stavů na vzdálenost od 7 do 25 metrů s automatickým přibližovacím zařízením - pro střelbu na 50 metrů je 8 střeleckých míst - prostorné, 3 metry široké boxy jsou určeny vždy pro 2 střelce - 1 stav na 75 metrů, vhodný k nastřelování kulovnic - sociální zařízení - zahradní terasa ...

Klub Diana je zaměřený na hubnutí, zdraví a krásu. Pořádáme tříměsíční skupinové i individuální kurzy hubnutí, internetové a korespondenční kurzy hubnutí, týdenní pobytové relaxačně redukční pobyty v lázních i u moře.

Tandemové seskoky - prožijte nezapomenutelný adrenalinový zážitek ve formě tandemového seskoku padákem.

Squash Holešovice: - 4 klimatizované squashové kurty FIBERESIN - 2 stoly na stolní tenis - solárium ERGOLINE 300 s certifikátem o splnění podmínek EU normy. Půjčovna: -rakety, pálky, míčky, sálovou obuv, ručníky.

Jezdecká společnost: -základní výcvik jízdy na koni -pro pokročilé jezdce možnost vyjížděk do zámeckého okolí. V areálu byla v roce 2000 otevřena KOČÁROVNA - muzeum plné kočárů a povozů za koně z nejrůznějších dob a státních i soukromých sbírek.

Potápěčská škola. Potápěčský klub. Služby: -půjčovna potápěčské výstroje. -servis potápěčské techniky.

Příprava vodáckých sportovních akcí pro jednotlivce, skupiny a firemní kolektivy. Raftcentrum nabízí své služby i cestovním kancelářím, které se sportovně laděným zájezdům věnují pouze okrajově a nemají s raftingem zkušenosti. Jednodenní rafting: - umělé slalomové dráhy - řeky v ČR. Vícedenní rafting: - Rakousko - Slovinsko - ...

Sportcentrum: krytá pevná hala s jedním kurtem povrch kurtu "REGUPOL" (splňuje parametry pro A turnaje) bazén 5 x 10m s vířivkou a protiproudem, 27st. C sauna minifitness.

Daruj... Pobav se... Splň si své sny... Daruj zážitek jako nevšední dárek - Abeceda Zážitků má připraveno mnoho nezapomenutelných zážitků pro Vás, Vaši rodinu, přátele či blízké. Nenapadá Vás jaký dárek zvolit a nebaví Vás stát fronty v obchodech?

Stanovení strategie využití golfové platformy. Vypracování detailního plánu a jeho realizace. Produkty: - Manager Golf Tour - firemní golfové tours - soliterní golfové turnaje - golfové exhibice.

Potápěčská škola: - kurzy plavání - základní kurzy potápění - pokračovací kurzy potápění - potápění v bazénu i ve volné vodě.

BBC - to je sportování a setkávání. Dobijte baterie kombinací fyzického pohybu, relaxačních procedur a posezením v příjemném prostředí, kde se můžete pobavit s přáteli, navázat nové kontakty, dojednat obchod, seznámit se. Služby: - solárium - fitness - aerobic - cycling - running a walking - trénink boxu - bazén, sauna, vířivka a masáže.

Nabízíme možnost strávení víkendů aktivně - se sportem. Sportovní pobyty se konají v Benešově (nedaleko Prahy) v luxusním hotelu s nabídkou mnoha sportovních aktivit.

ALEA Divers škola potápění. Kurzy potápění PADI: -zkušenostní programy PADI -rekreační programy PADI -Go Pro - profesionální přístrojové potápění.

Provozování badmintonové herny pro sportovní i rekreační využití. Prodej a půjčování potřeb.

Sportovní a rekreační areál: - plavání - sauna - plážový volejbal - volejbal-nohejbal - tenis - kopaná - atletika - posilovna.

Zprostředkování sportovních činnosti od relaxace a sportovního vyžití až po tréninky na rozvoj manažerských dovedností.

Halová střelnice, denně zbrojní průkazy. Půjčování zbraní: - pistole - revolvery - brokovnice. - prodej střeliva - zbraně je možno zapůjčit proti platnému zbrojnímu průkazu ČR - v případě, že zbrojní průkaz nevlastníte, je možno zbraň zapůjčit po předložení průkazu totožnosti (občanský průkaz, řidičský průkaz, cestovní ...