Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Ridera Sport a.s. je ideálním místem pro milovníky sportu a aktivního odpočinku. V našem sportovním areálu si tenis, badminton, beach volejbal, ale i golf či fitness. Nabídnout vám můžeme, ale také wellness, bazén, saunu a pro dokonalou relaxaci masáž. Nezapomeňme také na trampolínový park, který nabízí skvělou zábavu pro děti i dospělé.
Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Cestovní a potápěčská kancelář - pořádáme kurzy potápění a pobyty s potápěním v českých centrech.

Jízdárna - výuka jízdy na koni - ustájení koní Semináře - výživa a krmení koní - chov a prodej koní.

Motokáry. Nabízíme Vám pravé závodnické vyžití na nejdelší motokárové trati v Evropě. Celková délka tratě je 910 m, kterou lze přizpůsobit i na 710ti metrový okruh a na 200 metrový dětský okruh. Více než 30 zatáček se střídá v technických a rychlých pasážích, průměrná rychlost se blíží 40 km/hod.

Tandemové seskoky - sportovní seskoky - parašutismus - vyhlídkové lety AFF výcvik

Zaměřujeme se na kombinaci outdoorových aktivit se simulačními i strategickými hrami, rozvoj osobnosti a posouvání.

Nabízí - zdravotní cvičení - power jóga - gynegymnastika - aerobic - strečink - cvičení s fitbally, - fat burning

Sauna Pořádání - tenisové turnaje Pořádání - sportovní kurzy Provoz - tenisová škola Masáže - sportovní - relaxační - baňkové

Poskytujeme komplexní golfové služby. Pořádáme golfové akce..

Nabídka lekcí in-line bruslení pro jednotlivce, skupiny, školy nebo firmy. Poskytování poradenství v oboru.

Nejmodernější sportovní a relaxační centrum, které Vám přináší nový rozměr fyzického a psychického zdraví a krásy.

Zážitek jako dokonalý dárek. Najdete u nás zážitky ve vzduchu, na zemi, na vodě i pod ní, sportovní vozy, vznášedla a jiné samohyby, relaxační zážitky a zážitky pro krásu, sportovní zážitky, zážitkové víkendy a mnoho dalšího.

Zajistíme dárky v podobě zážitku - netradiční zážitky pro Vaše blízké, obchodní partnery či zaměstnance. Nabízíme více než 350 zážitků: seskok padákem, let balónem, vrtulníkem, kluzákem, zorbing (bubble).

Zábavní centrum pro příznivce motokár. Možnost jednotlivých jízd i závodů skupin (firemní akce, oslavy narozenin). Okruh Kartland v Měcholupech je opravdu rychlý, zároveň technický.

Přijďte na vlastní kůži vyzkoušet motokáry s motory HONDA 200ccm na kryté dráze o ploše 4.000m2 a opravdu skutečné délce 500 metrů s celoročním provozem.

Sportovní a vzdělávací agentura. -příprava a realizace sportovních, vzdělávacích a zábavných programů pro skupiny i jednotlivce -firemní akce – příprava a realizace vzdělávacích, sportovních a zábavných programů, vzdělávání firemních týmů a rozvoj manažerských dovedností -sportovní aktivity -produkční činnost ...

Poskytování služeb osobního tréninku, výživového poradenství, masáží a fyzioterapeutických služeb v domácím prostředí, fitnesscentrech, kancelářích nebo ve venkovním prostředí. Zkušený profi team.

Zážitky jako dárky pro Vaše blízké, zaměstnance nebo klienty. Vše v luxusní krabičce. Nabízíme zážitky jako např. Zorbing, Hummer, Vznášedlo, Pivní lázně, Let větroně, Thajské masáže a další. Vhodné jako vánoční dárky nebo svatební dary.

Vytváření prostoru pro komunikaci, poznání a výzkum evropských i neevropských kultur a identit..

Organizování volného času dětí a mládeže a dětské rekreace.

Zabýváme se pořádáním letních dětských táborů a škol v přírodě na klíč. Nabízíme ubytování, stravování, dopravu, program, zdravotní a pedagogický dozor. Svatby, školení, team building aj. akce vítány.