Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Ridera Sport a.s. je ideálním místem pro milovníky sportu a aktivního odpočinku. V našem sportovním areálu si tenis, badminton, beach volejbal, ale i golf či fitness. Nabídnout vám můžeme, ale také wellness, bazén, saunu a pro dokonalou relaxaci masáž. Nezapomeňme také na trampolínový park, který nabízí skvělou zábavu pro děti i dospělé.
Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Činnost: - kurzy jógy - pořádání koncertů relaxační a meditační hudby.

Pořádání, realizace: - letní tábory - zájmové kroužky - workshopy

Činnost: - kurzy, lekce cvičení - školení instruktorů

Pořádá - sportovní turnaje v hokeji, fotbalu a basketbalu Sportovní klub

Sportovní zařízení: - posilovna - spinning - jóga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.

Pořádáme příměstské tábory se sportovním programem. Součástí naší nabídky je cyklo tábor. Nechybějí ani tábory zaměřené na vodáctví či jízdu na in-line bruslích.

Jsme firma, která se zabývá pořádáním příměstkých táborů, sportovních táborů a kroužků atletiky. Snažíme se, aby děti sport bavil a aby rozvíjeli svojí pohybovou činnost. Děti naučíme různé sporty, především jsme ale zaměřeni na atletiku. Naši trenéři mají dlouholeté zkušenosti, jak s aktivní kariérou sportovce tak, s trenérskou praxí.

Úniková hra v Praze vám připraví perfektní teambuildingovou akci přímo pro vás. Můžete přijít i s partnerem a užít si hru ve dvou.

Zajišťujeme adrenalinové zážitky na vodě - FlyRide = let na vodním skútru poháněným vodním proudem, Flyboard - boty s vodními tryskami, díky kterým budete skákat jako delfíni, Hoverboard či Jet pack a další. Objednejte si nezapomenutelný zážitek. Udělejte radost a darujte poukaz. Kontaktujte nás.

Etriatlon tréninkové centrum - výuka plavání, plavecká škola - triatlonová škola - běžecká škola

Studio YOGA & ART - jóga pro dospělé, děti, těhotné - pilates. E-shop - pomůcky na cvičení - masážní pomůcky.

CZECH HOCKEY CAMP, pořádání: - hokejové školy, kempy, turnaje.

Horolezecká stěna Holešovice - kurzy lezení a horolezectví - lezecký oddíl.

Služby - kurzy jógy - cvičení, semináře.

Služby - golfové tréninky a kurzy - prodej golfového vybavení - servis golfových holí. Působiště: - adresa: Hotel Čechie, Praha U Sluncové 618/25 .

Závodní tým cross-country rally. Vývoj a konstrukce závodních automobilů pro cross-counry rallye.

Společnost TOM družstvo organizuje již řadu let letní dětské tábory v krásné a lesnaté krajině Podkrkonoší poblíž Babiččina údolí. Pro děti zajišťujeme ubytování ve čtyřlůžkových chatkách, k dispozici je zděné sociální zařízení i sprchy s teplou vodou. V hlavní budově se nachází kuchyně, hospodářské zázemí a jídelna. Dětem nabízíme řadu sportovích ...

Služby -pohybové a sportovní kurzy pro děti - cvičení rodičů s dětmi - kroužky pro předškoláky - cvičení s kojenci.

Služby - golfový trenažér a simulátor odpalů.