Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Ridera Sport a.s. je ideálním místem pro milovníky sportu a aktivního odpočinku. V našem sportovním areálu si tenis, badminton, beach volejbal, ale i golf či fitness. Nabídnout vám můžeme, ale také wellness, bazén, saunu a pro dokonalou relaxaci masáž. Nezapomeňme také na trampolínový park, který nabízí skvělou zábavu pro děti i dospělé.
Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Služby - sportovní akce pro firmy, jednotlivce - sportovní teambuilding - firemní maraton.

- bobová dráha - občerstvení - bar - motorové čtyřkolky - dětské hřiště - firemní akce.

Tenisové centrum. Hotel. - 11 komfortně zařízených pokojů s kapacitou 23 lůžek - 4 lůžkové pokoje vybavené satelitní TV, koupelnou se sprchovým koutem a WC - parkoviště Bar. Kosmetika Fitness centrum Sauna. - vířivka Tenisová škola.

-Velkoobchod a maloobchod Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti bojových umění

Sportovní centrum. Služby: - badminton - tenis - squash - stolní tenis - spinning - fitness.

Resort Green Valley. Rekreační areál. Služby: - ubytování - restaurace Možnost pořádání: - teambuilding - firemní akce - svatby.

Prodej, e-shop: - herní systém Laser Tag Služby: - pořádání akcí - teambuilding

Produkce netradičních sportovních či společenských eventů pro firemní klientelu. Realizace firemních turnajů, sportovních promoakcí a kursů.

Služby: - pořádání příměstských táborů - kroužky v mateřských a základních školách, celodenní výlety pro školy, sportovní turnaje, orientační běhy a tématické dny pro děti

Specializovaný obchod na horolezecké a outdoor vybavení. Lanový park

Provoz sportovního zařízení.

Služby: - provoz motokárové trati - restaurace - ubytování

Penzion - kapacita 20 lůžek - 6 dvoulůžkových pokojů - 2 dvoulůžkové apartmány - celodenní strava pro školy, skupiny po domluvě - sportovní soustředění - cykloturistický výcvik - harmonizační pobyty studentů - bowling - šipky - billiard - stolní fotbal Restaurace ...

Penzion Diana *** Ubytování: Relaxační a lázeňské pobyty Potápěčské kurzy Cyklistické, raftingové a vodácké zájezdy

Jógacentrum ve mlýně. Kurzy: -hathajógy. -powerjógy.