Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Ridera Sport a.s. je ideálním místem pro milovníky sportu a aktivního odpočinku. V našem sportovním areálu si tenis, badminton, beach volejbal, ale i golf či fitness. Nabídnout vám můžeme, ale také wellness, bazén, saunu a pro dokonalou relaxaci masáž. Nezapomeňme také na trampolínový park, který nabízí skvělou zábavu pro děti i dospělé.
Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Služby - solárium - power jóga - posilovna - spinning

Poradenský server zaměřený na sport, výživu a zdravé hubnutí.

Fitness a wellness centrum Nabízíme Vám: - solárium - indoor cycling - mani a pedikúru - aerobní cvičení - ashtanga jógu - fitness centrum - kdeřnictví - solárium a saunu - masáže a liposukce.

Služby: - ubytování sruby - pořádání dětských táborů - ustájení koní

Služby - fitness cvičení - aerobní cvičení na běžících pásech

Farma. Ubytování: -apartmány Služby: -restaurace -pořádání společenských akcí

Bezpečnostní a detektivní agentura. Prodej, výkup: -zlato -diamanty Pronájem: - nebytové prostory Pořádání: - volnočasové aktivity pro firmy (konferenční aktivity, ...)

Koupaliště. -venkovní plavecký bazén. -brouzdaliště. -tobogán. Zimní stadion.

E-shop: -vyhlídkové lety. -lety vrtulníkem. -lety balónem. -akrobatické lety.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti golfu -prodej golfového vybavení

Nabízí: -projížďky na koních -víkendové pobyty -letní jezdecké tábory -ustájení koní -výcvik koní -trénink jezdců -jezdecký oddíl.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti: judo

Služby: - fitness - solárium - fitbox - ping-pong - sál na box. - sauna - jumping

Půjčovna lodí a kol. Lanový park, ubytování.

Rodinná farma, ubytování: -celoroční provoz -vlastní vaření -možnost jízdy na koni v Jezdeckém sportovním klubu Kosova Hora.

4 * hotel v klidné vilové zástavbě, těsně na hranici Prahy 6 nabízí ubytování v 27 nekuřáckých, moderně vybavených, prostorných pokojích. V ceně je již snídaně, WIFI a parkování. Do hotelu je snadný příjezd od rychlostní komunikace R 7 Brno-Praha-Chomutov. Vzdálenost od Letiště V. Havla v Ruzyni je 5 km, k Pražskému hradu cca 10 minut. V ...

Hotel - kapacita 18 lůžek - 2 lůžkové pokoje - wellness centrum Restaurace - kapacita 50 míst - venkovní terasa 120 míst - 2 salonky 40 a 20 míst - WIFI připojení - 2 televizory - bezdrátový mikrofon - česká i mezinárodní kuchyně Provoz - golfové ...

Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti

Kosmetické služby, pohybová metoda pilates, jóga, relaxace.