Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Ridera Sport a.s. je ideálním místem pro milovníky sportu a aktivního odpočinku. V našem sportovním areálu si tenis, badminton, beach volejbal, ale i golf či fitness. Nabídnout vám můžeme, ale také wellness, bazén, saunu a pro dokonalou relaxaci masáž. Nezapomeňme také na trampolínový park, který nabízí skvělou zábavu pro děti i dospělé.
Ridera Sport a.s. - sportovní areál
Nabízíme 2x squash, 2x solárium, spining, tělocvična, sportbar, sportovní přenosy s kvalitním obrazem a ozvučením. Příjemné posezení se zahrádkou. Zajišťujeme také aerobic, zumbu, cvičení pro děti a spoustu jiných možností.

TJ SOKOL Tělocvičná jednota Sokol Kolín pořádá pravidelné cvičení v sokolovně.

Rekreační areál Monínec. Celý areál slouží v celoročním provozu pro individuální a rodinnou rekreaci, jazykové kursy, školení, kongresovou turistiku, školy v přírodě, sportovní soustředění, lyžařské kursy, večírky, slavnostní hostiny, vepřové, uzené, rybí, drůbeží a zvěřinové hody, opékání selete na rožni ap.

Organizace: -dostihy -reklama. Tréninkové středisko. Prodej: -koně. Jízdy: -kočárem -na koni. Možnost rybaření. Myslivost: -honitby na koních. Sponzorování: -koně -dostihy. Ubytování: -hotel HELIOS.

Tělovýchovná jednota Sokol. Sokolovna.

Pila: -pořez -trámy. Sportovní rybolov, prodej ryb.

Provozovatel hotelu Zimní stadion: -součástí dvě ledové plochy -posilovna -sauna -solárium -masáže -rehabilitace -pořádání sportovních soustředění -pokojích -ubytování 33 pokojů, z toho 3 bezbariérové -cateringové služby.

Sport Club OXYGEN: -posilovna -kardiozóna -aerobik -solárium -fitness bar -spinning -squash -zumba -powerjóga.

Letní dětský tábor: -ubytování: -chatky -podsadové stany -vlastní bazén -hřiště -stravování 5x denně.

Ranč Hořovice - jezdecký klub, restaurace a penzion.

Squash. Sauna. Solárium. Fitness. Občerstvení.

Tělovýchovná jednota. Sportovní hala. Tenisový klub: - tel. 315 682 224, 602 177 126 - email: frantisek.menda@xella.com - web: http://www.tenis-neratovice.estranky.cz. Ubytovna: - tel. 315 682 433 - email: ubytovna@tjneratovice.cz - web: http://www.tjneratovice.cz.

Rekreační areál Lávka Chocerady se nachází přímo u řeky Sázavy cca 35 km jihovýchodně od Prahy. Rozloha areálu činí 25 000 m2 z toho oplocená plocha je 10 000 m2, má vlastní vstup do řeky s možností kotvení lodí. Situování a rozloha nabízí různorodé využití (letní tábory, školy a školky v přírodě, školení, teambuildingy, ...

Provozujeme: - fitness, trampolíny, spinning - tenis, fotbal, futsal, nohejbal - volejbal, badminton - sauna, vířivka, masáže, solária.

Tělovýchovná jednota, Sokol. Oddíl sportovní gymnastiky.

Nabídka lyžování v areálu, který je vybaven třemi vleky, sněhovými děly, rolbou pro úpravu sjezdovky a osvětlením pro večerní lyžování.

Provoz areálu dětského tábora v Hryzelých, k pořádání dětských táborů, škol v přírodě, školních výletů, sportovních a vzdělávacích soustředění a rodinných rekreací společných zájmů. Areál se nachází v malé středočeské vesničce Hryzely, v klidném údolí s protékajícím potůčkem uprostřed posázavských lesů. Ubytování v areálu je dvojího typu – ...