Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Služby: -potápění -kapitánské kurzy -sportovní přeplavby -průkaz radiotelefonistky -kurzy angličtiny -teambuilding na lodi -dovolená na lodi -rekreační plavby. Pronájem: -plachetnice, katamaran, motorová loď, říční loď.

SKI-AREÁL BABY TŘEBÍČ - POD KOSTELÍČKEM s.r.o. se zaměřuje na aktivity dětského lyžařského areálu v Třebíči pod Kostelíčkem.

Činnost jednoty je zaměřena na všestranný rozvoj osobnosti s programem od útlého věku po stáří. Jde o tělocvičné a sportovní aktivity, rekreační sporty, táboření a pobyt v přírodě. Tyto okruhy spojuje činnost kulturní a výchovná zaměřená na zdravý životní styl.

Cvičení pro ženy, Třebíč: -kalanetika, aerobik, step aerobik, p-class. Pondělí: -ZŠ Okružní, 18.30 hod., MIX -ZŠ Kubišova, 20.00 hod., MIX. Úterý: -Komenského, 8.00 hod., pro seniory -Komenského, 9.00 hod., kalanetika, slaid -SZTŠ Žižkova, 17.00 hod., MIX -ZŠ Benešova, 19.00 hod., MIX. Středa: -ZŠ Okružní, ...

Střelnice Poušov: -střelba - objednávky 2 dny předem, poplatek 75, -Kč -půjčovna zbraní (pro použití v areálu) -výcvik pro občany bez zbrojního pasu.

Sportovní výchova dětí a mládeže. Fotbalový klub.

Sportovní kurzy, aerobic, jóga, pilates a příprava zumby.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness a pilates.

Pohybové studio. -mažoretky - práce s hůlkou, pochod, choreografie -roztleskávačky - fyzická kondice - aerobní rozcvičky -základy tanečního stepu.

Tělovýchovná jednota: -tělocvična -zimní stadion -oddíl házené.

Jízdárna - vyjížďky na koních - ustájení koní Pořádá - víkendové pobyty s koňmi - dětské tábory Koně - chov - trénink - přeprava

Vodácký klub: -vodní turistika -rafting. Půjčovna, pronájem: -sportovní lodě - kanoe, nafukovací pramice, rafty aj. -vodácká výzbroj, potřeby -přívěsné vozíky na lodě -střešní boxy. Možnost sjednat zapůjčení i na jiném místě.

Lyžařský areál: - dva lyžařské vleky EPV 300 - dvě sjezdovky dlouhé 350 m s umělým zasněžováním - parkoviště a občerstvení přímo u sjezdovky

Ski* areál: -lyžařský vlek - délka 555 m, převýšení 99 m (lyžování) -délka sjezdovek (sjezdovka) 560, 620 a 800 m -zasněžování, umělé osvětlení, občerstvení.

Tělocvičná jednota, TJ Sokol. Rekreační cvičení pro všechny věkové kategorie, sportovní oddíly. Kulturní sál DIOD (Divadlo otevřených dveří - www.diod.cz) Oragnizování sporotvních a kultuních akcí. Pronájem tělocvičen, kulturního sálu.

Služby: -pořádání sportovních soutěží a závodů -v běhu, -v běhu na lyžích a triatlonu pro sportující veřejnost.