Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Prodlužování řas - depilace - vizážistika Manikúra - pedikúra Solárium Sebeobrana KAPAP Fitcentrum Sebeobrana KAPAP Lymfatické masáže - klasické masáže - masáže lávovými kameny

Lyžařský areál - restaurace a hotel SVRATKA v okolí

Lyžařské středisko: - ski hotel - skibar - lyžařská a snowboardová škola Vlek: 566 523 458

Ski areál Dalečín. Centrum turistických služeb. Možnost ubytování v apartmánech nebo celá chata. Půjčovna lyžařských potřeb, výuka lyžování.

Tělovýchovná jednota: - atletika - cyklistika - divadlo - házená - kuželky - nohejbal - stolní tenis - šachy - tenis - volejbal.

Služby: -provoz sportovních klubů pro handicapované -pořádání turnajů a dalších sportovních akcí.

Kosmetika - lymfodrenáže - přístrojové ošetření těla - vyplňování vrásek - mezoterapie Manikúra - pedikúra - nehtová modeláž Solárium Cvičení - zumba.

Lanový park - lanové centrum - outdoorové aktivity - příměstské tábory.

Zábavní park Šikland je největší přírodní zábavní park v České republice pro celou rodinu. Nachází se v obci Zvole nad Pernštejnem v okrese Žďár nad Sázavou. Na své si zde přijdou nejen děti, ale i jejich rodiče. Navštívit zde můžete westernové městečko Šiklův mlýn nebo se ubytovat v jednom ze dvou hotelů (Hotel Colorado Grand, Hotel Arizona) ...

Hotel Pavla se nachází v obci Vlachovice nedaleko Nového Města na Moravě. Hotel je vhodný jak pro rodiny s dětmi tak pro seniory, rekreační pobyty nebo školení. Okolí hotelu je v létě rájem pro cyklisty a v zimě pro běžecké lyžaře. Pokud máte domácího mazlíčka (kočka, pes) neváhejte a vezměte jej sebou k nám. Kapacita hotelu je 17 pokojů ...

Rekreační středisko: -84 lůžek -hlavní budova-44 míst, společné WC, koupelna -10 chatek po 4 místech -uzavřený areál -volejbalové hřiště -stolní tenis. Ceny: -viz.web. Možnost ubytování: -školy v přírodě, ozdravné pobyty, školní výlety, sportovní skupiny, rodinné výlety, soustředění, semináře, porady, svatební hostiny a jiné další akce.

Služby: -kryoterapie, kryolipolýzy a léčba celulitidy.

Adam Doležal provozuje motokrosové tratě a závody.

Zednictví Pokrývačství, tesařství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Pilates Semináře pro učitele mateřských a základních škol - cvičení s overbaly, dechová cvičení, postoje, správné držení těla Masáže (klasické, aroma, lymfatické, ...) - zdravotní tělesná výchova - baňkování - spinal touch.