TEZA Hodonín, příspěvková organizace

Sportovní haly k pronájmu zajišťují dostatečný prostor pro hraní míčových her a kolektivních sportů. Tělocvičny různých rozměrů lze pronajímat pravidelně nebo jednorázově. Je možné v nich pořádat nejenom sportovní, ale i jiné akce, plesy, bály a koncerty.

Sportovní hala se nachází v jedinečném odpočinkovém areálu (volejbalové, nohejbalové a tenisové kurty vč. beach volejbalu, hřiště s umělou trávou, vodácké tábořiště) na začátku cyklostezky ve směru na Hlubokou nad Vltavou.

Služby: -pronájmy ledových ploch -broušení bruslí -rehabilitační linka -masáž,sauna -veřejné bruslení -mimo sezónu plochy na výstavy.

Sportovní a relaxační centrum: -tenis -Bowling -sauna -Beach volejbal -fitnes -kosmetika -masáže. Dále máme k dispozici Kongresový sál (multifunkční sál, restaurace RELAX) -školení, semináře, soukromé akce, workshopy, večírky, svatby, firemní oslavy, atd. Vybavení: -klimatizace, špičková audiovizuální technika -plazmové ...

Restaurace. Bowlingová dráha. Sportovní hala s hřištěm. Dětský koutek. Jídla po celý den. Svatby, rauty, promoce, oslavy.

Firma sídlí v areálu CITY CENTER. Specializovaná prodejna,velkoobchod,maloobchod: -lední hokej-JOFA,BAUER,TITAN,RBK,CCM,EASTON,LION,PASSVILAN,DR,FRANKLIN -hokejové potřeby -hokejky -brusle BAUER -výstroj BAUER -rukavice -hokejbalové potřeby -hokejky -rukavice -výstroj -sportovní potřeby -velký výběr ...