TEZA Hodonín, příspěvková organizace

Sportovní haly k pronájmu zajišťují dostatečný prostor pro hraní míčových her a kolektivních sportů. Tělocvičny různých rozměrů lze pronajímat pravidelně nebo jednorázově. Je možné v nich pořádat nejenom sportovní, ale i jiné akce, plesy, bály a koncerty.

Dobrovolná nezisková organizace v rámci ČSTV, registruje sportovní oddíly všech věkových kategorií a zajišťuje jejich činnost, včetně organizace sportovních akcí přístupných veřejnosti. Provozuje sportovní halu a saunu. které nabízí zájemcům k pronájmu.

Tělovýchovná jednota: - atletika - cyklistika - divadlo - házená - kuželky - nohejbal - stolní tenis - šachy - tenis - volejbal.

Turistická ubytovna: -celoroční ubytování -Kapacita: 51 lůžek s možností 13 přistýlek -12 třílůžkových pokojů -2 čtyřlůžkové pokoje -1 jednolůžkový pokoj vhodný i pro vozíčkáře -1 apartmán se 3 dvoulůžkovými pokoji. -všechny pokoje s vlastním sociálním zařízením -internet, společná kuchyň, TV, vířivka. Jednolůžkový pokoj včetně ...

Posilovna: -individuální tréninkový, stravovací program -snižování nadváhy pod lékařským dohledem -individuální výcvik pod vedením trenéra Spinning centrum: -trénink vytrvalosti, rychlosti, výbušnosti, intervalový trénink. Cvičební sál: -klasický aerobic s posilováním -step aerobic -dance aerobic -kick-box aerobic -body styling ...