Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Penzion - vybavené apartmány - prostory pro školení, semináře - jízdárna - zapůjčení společenských her Jízdárna Biofarma - chov ovcí, krav.

Klub dráhového golfu Klub ukončil činnost k 31.12.2015

Sportovní klub: -jachting, windsurfing, kiteboarding, snowkiting, tenis, vodní motorismus, vodní lyžování.

SPORTOVNÍ KLUB SLOVÁCKÁ VIKTORIA BOJKOVICE - fotbalový klub - krajské soutěže Zlínského krajského fotbalového svazu

Reklamní agentura Sportovní marketing Sportovní agentura Organizátor- sportovní akce.

Sport Klub: - 2 squashové dvorce - 2 stoly na stolní tenis - fitness - kulečník - šipky - ubytování - klubovna s krbem a obslužným barem - školící místnost.

Tělovýchovná jednota, fotbal, tenis, volejbal, rekreační sport

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, ...

Rekreační tenis, dětské tenisové školičky, závodní tenis, pronájem tenisových a badmintonových kurtů, pořádání sportovních akcí a turnajů, ubytování v penzionu, tenis bar, půjčovna, servis a prodej sportovních potřeb.

-Velkoobchod a maloobchod Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti bojových umění

Činnost: -střelecký výcvik -pronájem střelnice. Zajištění: -příprava ke zkouškám na zbrojní průkaz. Střelba: -sportovní -kondiční -rekreační.

Billiardový klub. Cocktail Šilingrák bar. Provozování: - billiardového klubu: - k dispozici 9 kulečníkových stolů - 2 karamboly - baru.