Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Sdružujeme a podporujeme devět sportovních oddílů amaterských sportovců. Provozujeme a spravujeme tři sportovní areály - pronájem a sportovní akce. Sportovní oddíly: - tenis, golf, volejbal, plavání, kuželky, orientační běh, horolezci, turistika, ragby.

Cestovní kancelář. Cyklistika, cyklistické výlety. Půjčovna: -treckingová kola. Turistické výlety po celé Evropě.

Sportovní klub - bojové umění Taekwondo

Provozování: -hřiště na minigolf a petanque. Provozní doba: duben So-Ne 13-18 květen Út-Čt 14-18, Pá - Ne 13-19 červen Po-Čt 14-19, Pá-Ne 13-20 červenec, srpen Po-Pá 13-200, So-Ne 10-20 září Út-Čt 14-18, Pá 14-19, So-Ne 13-14 říjen So-Ne 13-18.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Pronájem a půjčování věcí movitých Zprostředkovatelská činnost Poskytování tělovýchovných služeb.

Informace o fotbalu, lyžování, sportu Soccer club Prodej - sportovní potřeby pro fotbal, lyžování, sport - upomínkové předměty a talismany týkající se fotbalu, lyžování, sportu

Fotbalový klub. Družstva: - dospělí A - ČFL - dospělí B - KP - dospělí C - OS - dorost A - ČDSD + ČDMD - dorost B - OP - žáci A (SŽ+MŽ) - KP - žáci B (SŽ+MŽ) - KS - přípravka A (ST+ML) - KS - přípravka B (ST+ML) - OP - přípravka - školička. Škola: 5. - 9. sportovní třída na ZŠ Plhov.

Basketbalový klub. Víceúčelová hala. Pořádání: - basketbalová utkání - sportovní utkání - koncerty. Hotel. Restaurace: -tel.:553759371.