Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Sportovní areál. Fotbalové hřiště.

Paintballový klub. Paintballové hřiště. Služby: - pořádání a organizace paintballových her pro jednotlivce, firmy, školy a širokou veřejnost - zajišťění soukromé i firemní akce s veškerým servisem a souvisejícími službami. Půjčovna, zapůjčení: - kompletní vybavení pro paintball. Možnost natočení akce na videokameru, nebo ...

Bospor Aréna. Služby: - Zimní stadion: - hokejový oddíl, krasobruslařský oddíl, škola bruslení, bruslení veřejnosti - Víceúčelová letní sportovní hala: - hřiště na badminton, tenis, volejbal, nohejbal a stoly na stolní tenis.

vrámci České Republiky působíme jako občanského sdružení, které se orientuje především na problematiku bezpečnosti a kromě PTK zahrnuje v sobě další kluby: - Lok Yiu Wing Chun - sebeobrana - ženská sebeobrana - turistika.

Tělovýchovná jednota - badminton, fotbal, volejbal.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti kulturistiky a fitcentra

Aerobic team Jany Nováčkové - Koláčkové. - Kurzy dětského aerobiku - Kurzy s třásněmi POM-POM - Diskotéky pro děti - Soustředění - Exhibiční vystoupení