Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Tenisové kurty: -přetlaková hala skrývá v zimním období 3 dvorce s umělým povrchem -v letním období je hala demontována a hraje se pod azurovým nebem -dvorce s drenážním systémem zaručují hru i bezprostředně po dešti -k dispozici kontaktní trenéry, kteří jsou kvalifikovaní pro tréningové hodiny na nejvyšší úrovni, od ...

Futsalový klub, nejúspěšnější futsalový tým v jihomoravském regionu.

Sportovní zařízení: -Letní stadion ( fotbal, atletika, plochá dráha, skatepark ) -Volejbalové kurty -Tenisový kurt -Zimní stadion ( ledová plochy, tělocvična, gymnastický sál, fitness ) - Krytý bazén ( bazén, sauna, masáže) - Letní koupaliště - Lyžařský areál ( lyžařské vleky, večerní lyžování ) - Hřiště Vlčovice, hřiště Lubina - ...

Jezdecký klub - jízda na ponících a velkých koních -pořádání jezdeckých akcí (soutěže pro pony, skoky, drezura, vozatajský sport)

Golfové hřiště. Hřiště Black Bridge: - lokalita hřiště území v Praze 9 mezi Černým Mostem a Dolními Počernicemi, přilehlé ke křižovatce komunikací R 1 (Jižní spojka), R 10 (směr Mladá Boleslav) a D 11 (směr Hradec Králové)..

Klub sportovních potápěčů mládeže Kurzy - potápění pro děti, mládež i dospělé - plavání s ploutvemi..

Aikido SKP Ostrava patří k nejstarším klubům Aikido v České republice. Cvičíme styl mistra Masatomi Ikedy (7. Dan Aikikai). Pořádáme cvičení dětí i dospělých. Výuku vedou nositelé mistrovských stupňů.