Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Sportovní klub - paintball - akce dle přání zákazníka - firemní akce paintaball (kdekoliv).

Motorkářský klub Hudební produkce - pořadatelské a stravovací služby

Výcvik - koněvýuka - jízda na koních Chov a ustájení - koně

Nabídka golfových a tenisových kurzů. Pořádání turnajů, společenských akcí, konferencí. Možnost využití restaurace. Relaxace: - sauna - whirpooly - solárium - masáže (klasické, sportovní, thajské) - fyzioterapeut - kosmetika - baňkování.

Volejbalová škola Praha - jediný evropský projekt nespecifické primární prevence dětské kriminality a protidrogové prevence, který od ledna 1991 vyhledává, integruje a do dospělosti vychovává nikde nezapojenou mládež. Vše bez nejmenší podpory státu.

Nekuřácká restaurace - kapacita 35 míst - 32 míst v prostoru bowlingu - denní menu - možnost pořádání společenských akcí Aerobik ženy, děti od 7 - kalanetika Bowling Horkovzdušná sauna Sportovní areál - sálový fotbal - stolní tenis Squash Půjčovna - sportovní potřeby squash, ...

Hřiště je zasazeno do nádherného anglického parku s rybníkem Morozníkem a okolních ploch, kterému vévodí neobarokní zámeček, ve kterém je zázemí klubu. Naleznete v něm restauraci, spike bar, golfový obchod, ubytování, golfovou klubovnu, zasedací místnost pro obchodní jednání a spoustu relaxačních prvků jako sauna, fitness, DVD room, stolní tenis, ...