Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Tělovýchovná jednota Auto ŠKODA. Sportovní hala.

Oddíl bojového umění: -karate -aikido -ta-iči

Letecký klub - zajištění letadel pro sportovní parašutistické provozy - propagační seskoky - fotografické a pozorovací lety - letecké výlety - firemní a klientská letecká setkání - tandemový seskok

Restaurace. Bowlingová dráha. Sportovní hala s hřištěm. Dětský koutek. Jídla po celý den. Svatby, rauty, promoce, oslavy.

Tenisový komplex: -4 antukové kurty s osvětlením -3 kurty v pevné hale -víceúčelové sportovní hřiště -venkovní bazén -výuka tenisu, tenisové kurzy -sportovní masáže -restaurace s venkovní terasou -vlastní parkoviště.

Sportovní klub - japonské bojové umění KENDÓ, IAIDÓ

Kavárna - sport café - kapacita 30 míst uvnitř - 40 míst na terase - parkoviště s kapacitou 15 aut, s bezpečnostní kamerou Bowling - 2 dráhy Sportovní centrum - beachvolejbal - 2 hřiště - pétanque - 1 hřiště Tenis - 3 antukové kurty

Sdružení sokolských jednot. Organizování sportovních turnajů a závodů.