Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Sportcentrum. Tělovýchovná jednota Jičín.

Sportovní klub. Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií.

Sportovní kluby a mužstva Provozování sportovního klubu, tělocvičny a posilovny. Cvičení s dětmi od 14 měsíců do důchodu, hraní pingpongu a volejbalu.

Hokejový klub. Zimní stadion. -veřejné bruslení.

Provoz 6 tenisových kurtů. Nabídka služeb školičky. Zhotovování výpletů.

Provoz 7 antukových kurtů, 1 kurtu s umělým povrchem a 2 cvičných stěn. V zimě je v provozu nafukovací hala. Možnost občerstvení.

Tenisový klub: - provozování tenisových kurtů

Tělocvičná jednota: - basketbal - stolní tenis - volejbal - turistika - posilovna

Sportovní klub. Možnost pronájmu sálu za účelem pravidelných návštěv i jednorázových akcí. Sálová kopaná, florbal, basketbal, volejbal, nohejbal, kolová, stolní tenis, krasojízda, bojové sporty. Velký sál s tribunou, malý sál, sauna. Dvě zasedací místnosti. 2 fotbalová hřiště (škvára). 2 tenisová hřiště. 2 nohejbalová hřiště.

Squash. IPůjčovna, prodej: - sportovní potřeby - squashové vybavení - indoor, outdoor - školení trenéři s licencí - sparing partneři - squashový oddíl mládeže - pořádání firemních akcí.

Badminton. Florbal. Futsal. Sportovní masáže. Prodej, servis: - doplňky pro badminton.

Golfové hřiště. -driving range, tréninkové centrum. -výuka golfu.