SKP MG BRNO, z. s.

Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

FK Frýdek-Místek z.s. je fotbalový klub, který vznikl v roce 2010 sloučením SK Frýdek a MFK Frýdlant nad Ostravicí. Klub navazuje na tradici SK Frýdek, který byl založen v roce 1921 a hrál první ligu v letech 1995-1998. Klub má za sebou několik úspěchů, jako jsou dvě vítězství v Moravskoslezském poháru nebo postup do Fortuna národní ligy. Klub ...

Firma Golferia s.r.o. provozuje v Moravskoslezském kraji hotel TEE HOUSE Čeladná, který je součástí resortu Golf Čeladná. Nabízíme možnost ubytování ve 34 dvoulůžkových moderně zařízených pokojích včetně balkonu a 3 apartmánech. Součástí nabízených služeb hotelu je kvalitní wellness zóna pro relaxaci ubytovaných hostů. K dispozici je vyhřívaný ...

Golfový areál: - golfové hřiště - restaurace.

Sportovní klub: - sportovní motoristické akce a závody - pořádáme soutěž O pohár Lysé hory.

Sportovní klub: - fotbal - florbal - stolní tenis - tenis

Sportovní areál, služby: - 4 multifunkční hřiště s povrchem z umělé trávy - krytá sportovní hala - badminton, tenis, volejbal, nohejbal, ping-pong - sauna - whirlpool - ubytování - vinný sklípek.

Jezdecký klub se zaměřením na výuku dětí (pouze členů klubu) v jízdě na koni a hiporehabilitaci.

Hokejový klub HC Frýdek-Místek 2015 s.r.o. HC Frýdek-Místek Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. HC Frýdek-Místek

HC Oceláři Třinec - Hokejový klub Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. Zimní stadion- Werk Arena Třinec-Stadion, HC Oceláři Třinec.

Tělovýchovná jednota. Sportoviště: - stolní tenis - badminton - nohejbal - florbal - posilovna. Restaurace. Koupaliště.

Sportovní škola, bojové sporty. Výuka, trénink: - japonské bojové umění BUJINKAN (BUDO, NINJUTSU, TOGAKURE RYU NINPO). Trénink dětí - Čtvrtek 16:00-17:30 hod. Další pobočka: - Český Těšín - dospělí starší 15 let, IMIX studio, ul. Střelniční čp.18 (nad čajovnou) - Pondělí 17:30-19:30, Čtvrtek 19:00-21:00 hod.

Sportovní klub: - paragliding. Výroba, prodej, servis, oprava: - padáky, příslušenství - padákové kluzáky - záložní padáky - postroje, kombinézy, batohy pro paragliding.

Fotbalový stadión: - kopaná - sportovní, fotbalový klub.