Chcete vyzkoušet nový sport? Pořiďte si nezbytné sportovní potřeby, jako jsou pálky, rakety, jízdní kola, in-line brusle, chrániče, přilby, helmy, hůlky, lyže, míčky, košíky, hokejky a další výbavu. Stačí vybrat sport a nakoupit dané potřeby od dodavatelů.

Prodej zbraně, střelivo: - zbraně k obraně, pro sportovní i lovecké účely - sběratelské zbraně a příslušenství I. a II.světové války - náboje dovozové i tuzemské - náhradní díly - dovoz nábojů firem HORNADY, REMINGTON, FEDERAL a AE - prodej sběratelských, vojenských zbraní ostrých, znehodnocených i řezů.

Sport-lyžování. Ski areál s možností nočního lyžování. Půjčovna: -sportovního vybavení, lyže. Lyžařská škola.

Prodej a opravy jízdních kol. Náhradní díly.

Prodej: - jízdní kola - cyklistické doplňky a náhradní díly.

Prodej, export: - bokové zbraně, zbraně pro šermování a lov, sportovní zbraně a potřeby - hlavně pro lovecké a vojenské zbraně - ruční střelné zbraně - součástky pro civilní a vojenské zbraně - střelné zbraně, střelivo, sportovní pušky a příslušenství - tašky na zbraně.

Prodej: -sportovní potřeby.

Maloobchod, prodej: - jízdní kola - cyklistické oblečení a obuv.

Výroba, prodej: -sportovní oblečení -cyklistické oblečení značky DEXTER.

Půjčování, servis, prodej, služby: -lyže -vše pro lyžaře Bazar.

Výroba, oprava, servis, vývoj: - optoelektronické, elektronické zařízení a přístroje - střelecká tréninková zařízení pro sportovní střelce a biatlonisty - aplikovaná elektronika. Provozování: - projekční simulátory. Sídlo firmy: - Na výsluní 339, Karviná - Ráj.

Specializovaný velkoobchod a prodejna. Street: - koloběžky - koloběžky s nafukovacími koly - kola - odrážedla - tříkolky - motokáry - čtyřkolky ATV - skateboardy - doplňky. Games: - šipky - petanque - kroket - baseball - ball games - frisbee. Outdoor: - houpací Sítě - matrace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zbraně, střelivo pro myslivce, sportovní střelbu -obchodní zastoupení SELLIER & BELLOT, CZ ČESKÁ ZBROJOVKA -puškohledy, dalekohledy -oblečení, obuv, nože -dárkové předměty -úpravy, opravy, nastřelování zbraní -oděvy do přírody -značková prodejna BANER -zakázkové práce a opravy -odborné ...

Army shop. Prodej vojenské techniky a výstroje, materiálu, potřeby pro myslivost a skauting, široký sortiment.

Lyžařský areál. Opravy: - skiservis. Půjčovna: - lyže.

Army shop, prodej: - vojenská technika, výstroj - vyřazený vojenský materiál - oděvy - stavební technika - nákladní auta

Maloobchod, prodej, servis, bazar: - motorky, náhradní díly - motorkářské oblečení a doplňky.

Maloobchod: - rybářské potřeby.

NITROSCOOTERS Maloobchod, prodej: - elektrické koloběžky - benzínové koloběžky - elektrokola - ekologický a levný provoz.

Maloobchod, prodej: -sportovní oblečení -sportovní obuv -doplňky.

Výroba, návrh, prodej, e-shop: -prádla -termoprádlo -dámské prádlo -pánské prádlo, spodky -prádlo pro sport -čelenky -ponožky -triko, třička -dlouhé nohavice, trenýrky -kombinézy, pulovry, mikiny -cyklokalhoty, cykloprogram, pláštěnky -plavky zakázkové, sériové -fitkalhoty.

Prodej: - sportovní oblečení.

Prodej: -sportovní potřeby -sportovní oblečení.

Koncový prodej – rádi Vám pomůžeme pořídit si sortiment adidas dle vašeho přání Teamsport – nabídka spolupráce pro kluby s individuálním přístupem a podmínkami.