Chcete vyzkoušet nový sport? Pořiďte si nezbytné sportovní potřeby, jako jsou pálky, rakety, jízdní kola, in-line brusle, chrániče, přilby, helmy, hůlky, lyže, míčky, košíky, hokejky a další výbavu. Stačí vybrat sport a nakoupit dané potřeby od dodavatelů.

Maloobchod, výkup: -sportovní potřeby: -lyže -kola -brusle aj. -nábytek z dovozu - možno i na objednávku. Autodoprava, oprava, přeprava: -nákladní vozem do 3, 5t -tuzemská i zahraniční.

Výroba, prodej: -potřeby pro bouldering -bouldermatky -oblečení -kalhoty, bundy s kapucí, trička, čepice -pytlíky -Mag bag -Medium bag -Mamut bag -příslušenství -taška na lezačky.

Prodáváme široký sortiment hraček pro děti od nejmenšího věku po dospělé. Také se zabýváme prodejem rybářských potřeb a zábavné pyrotechniky. Najdete nás v rohu Masarykova náměstí mezi radnicí a bankou GE Money.

Opravy, prodej: - jízdní kola, lyže. Půjčovna: - lyže - snowboardy. Opravy skluznic a broušení hran.

MEČE HAD Zabývám se výrobou chladných zbraní, které vyrábím dle dodaných předloh, náčrtů či fotek. Snažím se dodržovat historickou věrnost. Výrobě se věnuji od r. 1987, kdy jsem přišel do SHŠ Rex. Mojí prioritou jsou čepele. Hlavními odběrateli jsou šermíři a magisterium. Výrobky dodávám do Německa, Dánska, Švýcarska, Rakouska, Švédska, na ...

Prodej a servis jízdních kol. Prodejny: -Chotěšov, Plzeňská 244 tel.č. 377900990 -Stříbro, Husova 92 tel.č. 374623797 -Plzeň, OD Centrum Doubravka tel.č. 377261023 -Nýřany, Benešova 63 tel.č. 377931697.

Prodej: - sportovní oblečení, obuv - sportovní potřeby. Půjčovna: - lyže.

Prodej, maloobchod: - módní značková obuv - oblečení a sportovní vybavení

Prodej, servis: - jízdní kola.

Maloobchod: - rybářské potřeby.

Maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - sportovní obuv, boty, oděvy - dresy na aerobik, gymnastiku - běžecké, lyžařské kombinézy - čepice KAMA - plavky - míče - použité lyžařské vybavení, lyže.

Maloobchod, prodej: - hračky - sportovní potřeby, textil, oděvy.

Prodej, oprava, servis: - jízdní kola.

Nabízíme značkové nové lyže, bazarové lyže a výprodej lyží včetně servisu za skvělé ceny. Přímý dovoz lyží ze zahraničí již od roku 1991. Možnost montáže a seřízení zdarma.

Prodej, servis a opravy jízdních kol včetně doplňků : - SUPERIOR, AMULET, AUTHOR a další značky - možnost katalogového prodeje - oficiální prodejní místo PENCO - prodej na splátky Žamberk 28. října 562 tel : 465613120

Montáže, servis, seřízení: -lyžařská výstroj, výzbroj: -lyže běžkové, sjezdové, carvingové. -seřízení vázání běžeckého i sjezdového -broušení hran, úprava skluznice. Inženýrská činnost ve výstavbě.

Bazar. Přijímá do komisního prodeje: -lyžařské boty -lyže -brusle Prodej: -lyže -boty -brusle -dětská kola nová i použitá -dětské autosedačky -rotopedy -opravy kol, ski-servis -zastupujeme značky Author a Superior, prodáváme také náhradní díly.

Internetový obchod s lyžemi těch nejkvalitnějších značek.

Komisní prodej: -elektronika: -černá technika - veškerá audio a video technika -bílá technika - ledničky, mrazničky -domácí potřeby -jízdní kola -atd.

Internetový obchod s baletním, tanečním a gymnastický oblečením a obuví. Nabízíme zakázkovou a sériovou výrobu oděvů pro: - celá gymnastická družstva - baletní školy - taneční skupiny - divadelní soubory.

Výroba, maloobhcod, prodej: - keramika užitková, dekorativní Maloobchod, prodej: - rybářské potřeby