Chcete vyzkoušet nový sport? Pořiďte si nezbytné sportovní potřeby, jako jsou pálky, rakety, jízdní kola, in-line brusle, chrániče, přilby, helmy, hůlky, lyže, míčky, košíky, hokejky a další výbavu. Stačí vybrat sport a nakoupit dané potřeby od dodavatelů.

Vendela Sport s.r.o. se zaměřuje na šití a prodej sportovního oblečení, tanečních kostýmů a náčiní pro moderní gymnastiku.

Tomáš Procházka se zaměřuje na prodej a servis různých druhů kol a koloběžek.

Internetový prodej, e-shop: - dámské, pánské, dětské spodní prádlo - plavky - noční prádlo - erotické prádlo - stahovací prádlo - těhotenské oblečení - župany.

Internetový obchod, e-shop: - jízdní kola.

Maloobchod, prodej, e-shop: - jízdní kola - cyklistické oděvy - cyklopříslušenství.

Cyklosport. Prodej, servis, půjčovna, bazar - jízdní kola - široký výběr horských, krosových, silničních, dětských jízdních kol - cyklodoplňky.

Provádí: -opravy -generální oprava -přestavba jízdních kol -solidní ceny.

Martin Zvarík provozuje internetový obchod: - oblečení na jógu, Tai-Chi a jiné relaxační cvičení a bojová umění - tepláky, trička - komplety, košile.

Velkoobchod - sportovní zboží Angličtina - překlady - tlumočení

Společnost EDGAR POWER s. r. o. provozuje e-shop s energetickými a iontovými nápoji, tyčinkami, gely, sportovním oblečením a vybavením, vitamíny a dalším sortimentem pro sport.

Výroba, velkoobchodní, maloobchodní prodej, zakázkové šití: -společenské oblečení -šaty, halenky, šály, kalhoty, trika, trička sukně -oblečení pro volný čas -halenky, trika, mikyny, tepláky -sportovní oblečení -mikiny, sportovní bundy(fleece-flauš), trika, tepláky, plavky, roláky, dresy, fitness oblečení -šití z přírodních materiálů -LEN, ...

Půjčovna - nosiče kol na tažná zařízení Prodej - jízdní kola Záruční a pozáruční servis - jízdní kola Stavba - kola na zakázku

Strojírenská firma. Zbrojní výroba: - lehké, ruční, krátké palné zbraně - osobní obranné pistole.

Koloběžkárna: - prodej, servis a půjčovna - koloběžky - odrážedla - kickboardy

Cykloservis. Maloobchod, prodej, oprava, montáž, servis: -jízdní kola -příslušenství. -výplety a centrování motocyklových kol -výplety a centrování automobilových kol

Prodejna inSPORTline v Ostravě, Sport Ostrava Velkoobchodní a maloobchodní prodej sportovního zboží. Prodej: - potřeby pro sport, fitness a volný čas (spinning, aerobic, gymnastika, fitness, orbitack). Nabídka: - rotopedy, trampolíny, činky, brusle, přilby, kulečník, stolní fotbal, skateboard, squash, badminton, kolečkové a zimní brusle, ...

E-shop a kamenná prodejna v Prostějově s rybářskými potřebami. Prodej pomůcek pro různé způsoby lovu - kaprařina, zimní rybolov, plavaná, moře, muškařina, feeder, sumčařina a další. Zákazníci zde nakoupí nástrahy, návnady, krmení i dárkové předměty pro rybáře.

Prodejna pracovních oděvů, ochranných pracovních pomůcek a oblečení pro sport, turistiku a volný čas. Možnost zajistit potisk či výšivku Vašeho firemního loga.

Velosport Zach Jízdní kola -Trek -Gary Fischer -Apache -Ravo -Leader Fox komponenty, doplňky, sportovní oděvy

Prodej, dovoz, velkoobchod: -zastoupení značek: Mavic, Vittoria, Geax, Sapim, Las, Winora -vzdělávání mechaniků v oboru -spoluorganizátor veletrhu Bike Brno.

Výroba, prodej, servis, výuka: -snowboards.

Prodej: -vybavení do přírody -stany, batohy, spacáky -lezecké pomůcky, obuv -doplňky -oblečení pro volný čas