Chcete vyzkoušet nový sport? Pořiďte si nezbytné sportovní potřeby, jako jsou pálky, rakety, jízdní kola, in-line brusle, chrániče, přilby, helmy, hůlky, lyže, míčky, košíky, hokejky a další výbavu. Stačí vybrat sport a nakoupit dané potřeby od dodavatelů.

Cykloservis. Servis a opravy kol. Prodej: - náhradní díly.

kontakt nedohledán Výroba: - lyžařské hole.

Výroba, návrh, projekce, prodej, montáž, demontáž, stavba, doprava, záruční, pozáruční servis, oprava, pronájem: -multifunkční, velkokapacitní stany -speciální zastřešení -hliníkové, ocelové konstrukce.

Zabíváme se: - výroba sportovních dresů Kromě vlastní výroby potiskujeme a vyšíváme reklamní textil ze zahraničí popřípadě reklamní textil dodaný zákazníkem. - používáme k výrobě oděvů špičkové materiály zejména italské a české výroby ...

Vzorkový prodej značky SALOMON. Maloobchod: - lyže sjezdové a běžecké - lyžařská obuv, vázání - doplňkové vybavení - vosky, oděvy - brusle - kolečkové, hokejové, krasobruslařské - obuv a oblečení NIKE, ASICS, RUSSEL, ATHLETIC. Montáž: - sjezdové a běžecké vázání. Výroba: - obuv.

Prodej: - kola - elektrická kola - komponenty a příslušenství pro kola - sportovní oblečení Výroba a servis cyklokočárku DANDY JOY.

Maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - pro letní i zimní sporty: - oblečení, obuv - sportovni vybaveni a pomůcky.

.v likvidaci Prodej - jízdní kola a příslušenství

Maloobchodní prodej: -kola -dětská -horská -trekkingová -silniční -veškeré doplňky a náhradní díly -turistické potřeby -stany, spací pytle, karimatky, batohy -sportovní potřeby. Kompletní záruční a pozáruční servis.

Cartoon Mania s.r.o. je dynamická společnost, která vyrábí a prodává licenční textilní výrobky ve střední a východní Evropě. Vyrábíme a prodáváme oblečení pro chlapce a dívky s motivy: - Disney a Pixar - Simpsonovi - Muppets - Princezna Sofie - Mimoni - Star Wars - Pets a další. Originální textil s potiskem kresleného hrdiny ...

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Povrchové úpravy a svařování ...

Skateshop Acid-house - skate oblečení. Prodej: - dámské skate oblečení, pánské skate oblečení i dětské oblečení. Nabízíme rovněž skate boty, skate batohy atd. Provozujeme internetový obchod i kamennou prodejnu.

Prodej: - sportovní potřeby. Servis: - tenisových raket, - raket na squash.

Profesionální servis, oprava, prodej: - jízdní kola - zastoupení značky Ghost, Lapierre, Dema. Prodej: - cyklodoplňky - cyklodíly, náhradní díly.

Sportovní zařízené, sport: - squash, badminton, aerobic, indoor cycling. Prodej, maloobchod: - rakety - squash, badminton - dresy - sportovní obuv.

TERM, spol. s r.o. provozuje velkoobchod, maloobchod, prodej fashion, lifestylové, outdoorové i sportovní obuvi, distribuci sportovního textilu a doplňků. Zastupují světově proslulé cyklistické značky silničních i MTB kol, cyklistického vybavení a komponentů.

Výhradní dovozce pro Českou a Slovenskou republiku. Vývoj, výroba, šití, velkoobchod, maloobchod, prodej: - výrobky ALPI SPORT - outdoorové oblečení pro sport a volný čas - thermo prádlo - firemní šití a šití na zakázku - sportovní potřeby, oděvy (oblečení) a obuv. Prodejny: - Příbor, Jičínská 15 - tel/fax: 556723138

MALOOBCHOD, PRODEJ: - jízdní kola Velamos, Favorit - doplňky

Občerstvení: -fritované ryby -teplá jídla -cukrovinky -nápoje -zmrzlina. Prodej ryby: -mražené -uzené -fritované -po dohodě í chlazené. Rybářské potřeby: -návnady -nástrahy -živé nástrahy -vše co potřebujete k rybolovu. Ubytování: -buňky pro 4 osoby, přímo u střední nádrže, revír Dyje 6 -možno si ...

E-shop - vláčecí nástrahy Nils Master - třpytky - mikronástrahy.

Obchod se sportovní výbavou se zaměřením zejména na jízdní kola značek Leader Fox, Felt, Superior, Apache a Heavy Tools a dále na snowboardové vybavení značek Flow, Gravity, Raven, Westige a Trans Snowboards.

E-shop s oblečením pro jachtaře a vodáky. Prodáváme pruhovaná modrobílá trika a reprezentativní oděvy na jachtu, k moři a pro volný čas. Možnost zakoupení čepic, pruhované boty, košile, polokošile, bižuterii.

Prodej, e-shop: - rybářské oděvy - potřeby pro rybáře

Činnost: - broušení bruslí - broušení nůžek, zahrad.nůžek, nožů do masových mlýnků, kotoučové pily, řetězy na pily, vrtáky a jiné broušení. Oprava, servis: - hokejová výstroj - hokejky - brusle - nýtování

Prodej: -elektrické skútry -motocykly -elektrokolo, elektrokola.