Chcete vyzkoušet nový sport? Pořiďte si nezbytné sportovní potřeby, jako jsou pálky, rakety, jízdní kola, in-line brusle, chrániče, přilby, helmy, hůlky, lyže, míčky, košíky, hokejky a další výbavu. Stačí vybrat sport a nakoupit dané potřeby od dodavatelů.

Prodej, e-shop: - snowboard vybavení, komplety - pánské, dámské, dětské oblečení - boty, žabky - batohy, tašky, kabelky - lyže a vázání - longboardy - paddleboardy - skateboard - bike, koloběžky freestyle - motcross a další.

E-shop, internetový obchod, velkoobchod, maloobchod: - dámské sportovní oblečení - pánské sportovní oblečení - dětské sportovní oblečení - doplňky.

Nabízíme sortiment městských jízdních kol v Praze. Prodáváme elektrokola, skládací kola a retro kola. Nabízíme také jízdní doplňky. Provádíme servis a údržbu kol.

-Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků

Prodej rybářských potřeb. Živé, neživé nástrahy a návnady. Záruční a pozáruční servis, poradenství v oblasti sportovního rybolovu.

Výroba reklamního a sportovního textilu včetně potisku a výšivek.