Chcete vyzkoušet nový sport? Pořiďte si nezbytné sportovní potřeby, jako jsou pálky, rakety, jízdní kola, in-line brusle, chrániče, přilby, helmy, hůlky, lyže, míčky, košíky, hokejky a další výbavu. Stačí vybrat sport a nakoupit dané potřeby od dodavatelů.

Dovoz, prodej: -sportovní a outdoorové oblečení

E-shop - outdoorové vybavení - spacáky, stany - batohy - termoprádlo - sportovní oblečení a obuv.

Výroba, šití: - dresů a sportovního oblečení. - zaměření na fotbalové, hokejové, basketbalové a cyklo dresy - motokrosové dresy - atletické dresy - dresy pro hasičský sport. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - dresy, sportovní oblečení.

Internetový obchod, eshop s vybavením pro outdoor turistiku a horolezectví. Obchodní zastoupení pro ČR: -trekingová obuv Planika. Eshop, internetový prodej: -stany, spacáky, batohy, karimatky, čelovky, trekkingová obuv, outdoorové oblečení, turistické nádobí, trekové hole, sněžnice mačky -vodácké potřeby. Výroba a ...

Činnost: - výroba a prodej softshelového a bavlněného oblečení s potiskem zvířat

Prodej, e-shop: - jízdní kola - doplňky - příslušenství - pláště - servis kol - ski servis. Pobočka prodejny: Jasínkova 4 750 02 Přerov

Výroba, montáž, velkoobchod, maloobchod, prodej: - jízdní kola - horská, trekingová, krosová silniční, dětská kola - rámy jízdních kol. Služby: - lakování rámů kol - stavba kol na zakázku.

Prodejna a servis jízdních horských a crossových kol, elektrokol a cyklistických doplňků VELOSPORTER v Třebíči. Prodej koloběžek pro děti i dospělé. Možnost zakoupení paddleboardů. Objednávání zboží přes e-shop.

Internetový obchod se specializací na výrobu a prodej fotbalových chráničů. Doplňkový prodej ponožek, návleků na chrániče, nákrčníků, tejpů apod.

Maloobchodní prodej veškerých sportovních potřeb. - výrobu a prodej dresů a sportovního oblečení pro družstva i jednotlivce - velkoobchodní prodej replik dresů (fotbal, hokej, F1, basketbal) a suvenýrů (šály, čepice, minidresy ...) Výroba a prodej: - dresy - sportovní oblečení pro družstva a jednotlivce. Velkoobchodní prodej: - ...

Velkoobchod a maloobchod rybářských potřeb. Přímý importér rybářských potřeb fy ROBINSON EUROPE z USA.

Maloobchod, prodej, servis: - jízdní kola - elektrokola - cyklodoplňky - oblečení. Bazar kol. Maloobchod, prodej, servis, půjčovna: -lyže, běžky, snowboardy. -kompletní lyžařské a snowboardové zboží, doplňky. Nyní půjčujeme i skialpinistickou výbavu i běžky. Široký výběr nového i použitého zboží.

Vyplétání a opravy tenisových, badmintonových a squashových raket. Velkoobchod a maloobchod - tenisové a badmintonové zboží a doplňky.

Výroba, prodej: -oděvy -dámské triko, trika, mikiny, vesty, halenky -pánské trika, polokošile, košile, hokejový dres, tepláky, svetry -legíny -reklamní oděvy, gastro oděvy, zástěry -oblečení pro psy kabátek, pláštěnka, trikot se sukýnkou, triko. Ovírací doba: Po-Čt, Pá:7:00–14:00hod. Stř:7:00–15:30hod.

GUNCENTER. Střelnice: - 6x střeliště 25-150m - 4x střeliště 5-50m - popper stage - střelba i bez ZP, schválená i pro střelbu dávkou. Služby: - zážitková střelba - individuální příprava uchazečů o ZP - montáž puškohledů, kolimátorů, nastřelování zbraní - combatové střelby, střelby dávkou. Možnost pořádání společenských akcí, ...

Půjčovna kol a koloběžek - zajištění i pro velké skupiny (rozlučky se svobodou, firemní i rodinné akce) Po domluvě Vám můžeme kola i koloběžky přivézt, kde bude potřeba. Také zajistíme pohodlné a klidné ubytování v rodinném domě: - wifi, parkování, zahrada, pergola, gril.

Návrhy, výroba: - sportovních dresů: - dresy na motokros, cyklistické dresy. - sportovní suvenýry - minidresy, klíčenky, hrnky. Realizace: - sublimačního potisku - neonové nápisy - 3D písmena - MEGA transparenty. Velkoplošný tisk, aplikace: - samolepících fólií, samolepící fólie - samolepící etikety na vozidla.

Prodej: - sportovní potřeby - specializace na horolezectví - sportovní oblečení.

Výroba, e-shop - fitness sportovní oblečení Aesthetic fitness. - dámské, pánské tílka, mikiny, tepláky.

Půjčovna a servis lyží, snowbordů Prodej lyžařského vybavení. Servis lyží a snowbordů na švýcarských strojích MONTANA. Kopírovací služby A5, A4, A3 Půjčovna pojízdné plošiny

Prodej, e-shop: - chemické světlo - svítící náramky - outdoorové svítící tyčinky. Čínské vázy.

Výroba, prodej: - sportovní oblečení - lyžařské, snowboardové oblečení. - sportovní obuv - sportovní doplňky - batohy sportovní tašky.

Stěžejní činností naší firmy výroba cyklistického oblečení a doplňků na zakázku pro týmy i jednotlivce. Jsme dynamičtí, neustále se zlepšujeme a hledáme nové možnosti v naší tvorbě. Naše výroba se zaměřuje zejména na cyklodresy, kraťasy, vesty, bundy, kombinézy a různé návleky. Jsme ale schopni vyrobit oblečení i pro jiné týmové ...

Jsme velkoobchod se sportovní výživou a výživou pro zdravý životní styl. Na českém trhu zastupujeme značku ACTIVLAB SPORT a ACTIVLAB PHARMA, zároveň jsme přímými distributory dalších významných výrobců. Našimi partnery jsou fitness centra a posilovny, sportovní centra, specializované prodejny a sportovní kluby. Prodej: - sportovní výživy a ...