Jízdní kola horská, trekingová a krosová se řadí mezi základní typy kol. Nezapomeňte si kromě jízdního kola pořídit i potřebné příslušenství v podobě cyklistické přilby, rukavic, pohodlného dresu, stojanu, košíku, kapsy na drobnosti a odolného zámku.

Internetový prodej: - cyklistické komponenty - potřeby pro cyklistiku - oblečení na kolo - jízdní kola.

Montážní stojany PEDALSPORT a BOSS, cyklonářadí PARK TOOL a HOZAN, náboje ROHLOFF.

Eshop s cyklistickým, motocyklovým a outdoorovým zbožím přímo od dovozce. Dodavatel karbonových a hliníkových rámů a komponentů pro stavbu kol všech typů. Zastoupení značek Progrip, Akito, Centurion, Spank, Vuelta, Spinner - AERIS a mnoha dalších.

Cykloservis. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - jízdní kola.

Bárta Pavel-BP LUMEN Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: -velomateriál -jízdní kola APACHE, elektrokola -cyklistické oblečení. Výroba: -servisní nářadí pro jízdní kola -fotbalové štulpny.

Prodej, oprava, servis, výkup: -jízdní kola, horská kola. Maloobchod, prodej: -náhradní díly, doplňky na jízdní kola.

Prodej:stany, doplňky pro kempování, fitness oblečení a běžecké lyže. Prodej a servis jízdních kol.

Výroba, montáž: - komponenty pro jízdní kola: - řada NEXUS INTER 7 - sedmirychlostní řada cyklistických komponentů specializovaná pro městská komfortní kola - rybářské vybavení (náčiní) - sportovní potřeby (doplňky). Obrábění, zušlechťování kovů. Strojírenská prvovýroba.

Prodej, maloobchod: - sportovní oblečení, obuv - lyžařské oblečení a doplňky - outdoorové, tenisové a lyžařské oděvy - rukavice - lyže, lyžařská obuv, ponožky, běžky - tenis, squash, badminton, obuv, oblečení - lyže, lyžařská a běžecká obuv, outdoor, oblečení.

Služby: - přeprava osob na letiště a z letiště Kam jezdíme: - všechny letiště v ČR - jak velká, tak i malá (Praha, Brno, Ostrava, Pardubice atd.) - letiště přilehlá ČR (Bratislava, Vídeň, Wroclav, Berlín atd.) - jakákoli jiná místa v ČR i mimo (zájezdy atd.) Maloobchod, prodej, servis: - elektrokola - náhradní ...

Prodej: - kola 2009 - kola 2008 - MTB-Horská kola - dětská kola - krosová kola - silniční kola - Freestyle - dámská kola - Touring - Fitness - kola 2007 - Kola doprodej - komponenty - doplňky.

Jsme autorizovaná prodejna značky v Praze.Jedná se o cyklistickou značku původem z Neměcka, která se vyznačuje především vynikajícím poměrem cena/výbava.

Poskytuje prodej kol a doplňků značky Specialized. Společnost působí na trhu více než 15 let. Naše prodejna se řadí mezi specializované obchody a disponuje profesionálním servisem a BG Fit centrem.

Maloobchod, prodej, montáž, servis, oprava: - jízdní kola, náhradní díly - cyklo doplňky a příslušenství.

Prodej: -elektro kola -elektro skůtry, skútry -autobaterie. Půjčovna elektro-bicyklů.

Prodejce jízdních kol TREK, Gary Fisher Collection. Provádíme veškerý servis horských, silničních, crossových a dětských kol všech značek. Nabízíme nastavení kola na míru pomocí tělesného scanneru Body Scanning, jsme Mavic Tech Dealer pro rok 2012.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -jízdní kola -cyklistické potřeby.

Maloobchod, prodej, oprava, záruční servis: - jízdní kola - náhradní díly na jízdní kola - sportovní potřeby. - ELEKTROKOLA, elektrosady na jízdní kola

Prodej: - jízdní kola Sundance, Ghost - cyklooblečení Ziener, Kalas - přilby Longus, Grottoni - cyklodoplňky - cyklosoučástky.

Prodej, servis: - jízdní kola: - Trek - Gary Fisher - GT - KONA - příslušenství: - komponenty - přilby

Prodej, VÝROBA A PŘEVÝROBA + servis: - zahradní, farmářské a dílenské techniky - elektro - kola / E-KOLA / - elektro - mopedy a skůtry - VÝROBA RUKAVIC - OPRAVY + REPASE VŠECH PLASTOVÝCH DÍLŮ

Zahradní architektura: -3D projekce -výsadba a údržba-okrasných, užitkových zahrad -letničky -trvalkové záhony -skalky -hroby -travní plochy -řez ovocné, okrasné stromy. Cykloprodejna: -jizdní kola -prodej -servis -cyklodoplňky.