Jízdní kola horská, trekingová a krosová se řadí mezi základní typy kol. Nezapomeňte si kromě jízdního kola pořídit i potřebné příslušenství v podobě cyklistické přilby, rukavic, pohodlného dresu, stojanu, košíku, kapsy na drobnosti a odolného zámku.

Společnost Bike Mechanic s.r.o. provádí servis jízdních kol a lyží.

Prodej, e-shop, půjčovna, servis - elektrokola městská i horská.

Barney Cycle s.r.o. je specializovaným prodejcem jízdních kol a e-biků. Má široký výběr modelů od značky BH BIKES, která je synonymem pro kvalitu a inovace.

Internetový obchod se sportovním vybavením. Prodej odrážedel, koloběžek, skateboardů, bruslí, vybavení pro bojové sporty, míčové hry. Pomůcky pro turistiku a outdoor, fitness a posilování.

Firma MADE FOR TRAILS s.r.o.je výhradní dovozcem a distributorem značek WHYTE BIKES, BIKEYOKE a PANZER pro Českou a Slovenskou republiku.

Servis jízdních kol. Prodej, e-shop: - jízdní kola - lyže - cyklo příslušenství a náhradní díly.

Internetový obchod, eshop, prodej: - dětská elektrická auta - dětská kola - elektrické tříkolky - plyšové hračky.

Oprava jízdních kol. Prodej náhradních dílů na jízdní kola.

Tike s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu cyklostanů.

Prodej jízdních kol, koloběžek, odrážedel, cyklistických doplňků. Provádíme servis kol nejen u nás zakoupených. Možnost prodeje na splátky.

Společnost DUST Bike s.r.o. zajišťuje zakázkovou stavbu značkových jízdních kol.

Prodej, servis: - elektrokola - skútry - elektro koloběžky.

Prodej jízdních kol a velomateriálu, servis lyží a bruslí

Výroba, montáž a servis jízdních kol.

Prodej, e-shop: - sportovní potřeby - stroje pro fittnes - sportovní obuv - doplňky výživy - potřeby pro cyklistiku. Provozovna: - Ostrava, Žákovská 14.

Cykloservis. Prodej, opravy, servis: - jízdní kola, závodní kola - příslušenství, kompletní vybavení pro cyklisty, cyklistické potřeby - cyklistický klub Cyklokramo Suchdol n.Odrou

Prodej: - sortiment SHIMANO - cyklistické potřeby - kola, doplňky, náhradní díly, cyklodíly. Internetový obchod, e-shop.

Prodej, E-shop, servis, opravy: - Jízdní kola, cyklistické doplňky a příslušenství - Stavba horských i silničních kol na zakázku.

Nabízí - pojišťovací služby - cykloservis

Prodej: - jízdní kola - sportovní potřeby - koloběžky - brusle - funkční prádlo - cyklo oblečení - cyklo doplňky - dětské sedačky.

Výroba, velkoobchod, prodej: - trojúhelníky do rámu kola - dvojbrašny a trojbrašny na nosič kola - brašny na řidítka - mapníky na kola - ledvinky - podsedlové brašny - závěsné brašny na nosič - návleky na nohy - nazouvací, se zipem - na lyže a snowboard - obaly, vaky - pouzdra na mobily

Společnost Cargo Bike Daddy s.r.o. prodává na svém eshopu elektrokola.

Firma Speciálka u Michala poskytuje kompletní servis kol a lyží. Prodává lyže, snowboardy, chrániče, boty a doplňky. Zajistí servis běžek a snowboardů. Půjčovna lyžařských setů a vybavení. Zakázková stavba kol. prodej a servis jízdních kol.