Jízdní kola horská, trekingová a krosová se řadí mezi základní typy kol. Nezapomeňte si kromě jízdního kola pořídit i potřebné příslušenství v podobě cyklistické přilby, rukavic, pohodlného dresu, stojanu, košíku, kapsy na drobnosti a odolného zámku.

Prodej jízdních kol a cyklodoplňků značek Kellys, Leader Fox, Scott, Superior, Dema, CTM, Pells, RockMachine, Merida, Felt, Cube, Author, Maxbike, Shimano, Sram, Core, Amulet a mnoho dalšího.

Maloobchod, prodej, servis: - jízdní kola - elektrokola - lyže - půjčovna lyží.

Prodej, půjčovna, oprava, servis: - jízdní kola - lyže

Výroba, dovoz, prodej, e-shop: - cyklistické brašny, nosiče.

Maloobchod, prodej: - jízdní kola - elektrokola - lyže - rotopedy.

Maloobchod, prodej, e-shop: - sportovní potřeby - vybavení pro fotbal, hokej, tenis - jízdní kola - lyže, běžky - lední brusle - outdoor. Půjčovna: - lyže, běžky, snowboardy - elektrokola.

Prodej, e-shop: - sportovní vybavení - lyže - jízdní - tenisové rakety - koloběžky - helmy Oprava, servis: - lyže - snowboardy - jízdní kola - broušení bruslí - vyplétání raket. Půjčovna: - lyže - snowboardy

Půjčovna outdoorového vybavení pro děti - zapůjčíme vám krosničky, nosítka, vozítka za kolo zn. Croozer a Weehoo i-Go, cestovní postýlky, tažné tyče apod. Vybavení vám zdarma v rámci Kladna a okolí dovezeme a opět odvezeme. Samozřejmostí je i případná instalace a předvedení vybavení.

Maloobchod, oprava, servis: - jízdní kola.

Maloobchod, prodej: -cykloprodejna -horská kola -silniční kola -sjezdová kola -dětská kola -fitnessová kola -příslušenství.

Servis a opravy jízdrních kol - elektrifikace bicyklů. Prodej cyklo doplňků.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - elektrokola

Prodej, servis - jízdní kola - cyklistické oblečení - doplňky k jízdním kolům.

Prodej, e-shop - sportovní a outdoorové oblečení - vybavení na fotbal a hokej - jízdní kola, cyklodoplňky - sportovní obuv.

Prodej, servis - jízdní kola - cyklodoplňky a cyklopříslušenství.

Prodej kol a cyklistických komponentů .

- opravy a seřízení PVC, ALU, Euro oken a dveří - technické návrhy a řešení zabezpečení oken, dveří - výměny kování ( Roto, Maco, Winkhaus, Sigenia, Schúco.... ) - opravy elektrických vrátných a zámků ( Abloy, Bera, Eff Eff.... ) - výměny a seřízení dveřních zavíračů ( Geze, Dorma, Abloy... ) - výměny vadných skel ( prasklé, rozbité, ...

Prodej: - bazény, příslušenství, zastřešení - zahradní technika - gyrokola

Autorizovaný prodej a servis jízdích kol a lyží Značky: KTM, Superior, Kellys, Sporten...

Největší specializovaný maloobchodní prodejce: - zahradní technika - bazény - zahradní nábytek - jízdní kola.

Srovnání povinného ručení. Prodej cyklistických a motocyklových oděvů a vybavení.

Prodej - koloběžky a kola pro starší a postižené - koloběžky pro dospělé - tříkolky pro dospělé - nákladní tříkolky - vícestopá a vícesedadlová jízdní kola pro osoby i náklad - dětské a juniorské tříkolky i s pomocným elektropohonem Servis - vícestopá a vícesedadlová jízdní kola pro osoby i náklad - ...