Do přírody je nutné mít kvalitní outdoor vybavení. Campingové vybavení jako jsou stany, spacáky, karimatky, GPS navigace, horolezecké a vodácké vybavení, cestovní chladničky, solární nabíječky, vysílačky a repelenty vám umožní a zpříjemní pobyt v přírodě.

TRIOP - Lezečky a pohodlná obuv pro různé aktivity
TRIOP Fryšták je česká firma s více než 25letou tradicí v obuvnictví. Specializuje se na výrobu lezecké obuvi pro outdoor i indoor lezení pro začátečníky i pokročilé, trekingové obuvi a ortopedických sandálů pro volný čas i outdoor. Začali se věnovat i výrobě barefoot obuvi s odpruženou patou. Všechny produkty jsou ručně vyráběny v České republice ...
TRIOP - Lezečky a pohodlná obuv pro různé aktivity
Prodej, maloobchod: - sportovní oblečení, obuv - lyžařské oblečení a doplňky - outdoorové, tenisové a lyžařské oděvy - rukavice - lyže, lyžařská obuv, ponožky, běžky - tenis, squash, badminton, obuv, oblečení - lyže, lyžařská a běžecká obuv, outdoor, oblečení.

ALEX - JAGD – LOV – HUNTING Lov, střelivo.

Jsme autorizovaný e-shop adidas, prodáváme adidas boty, sportovní oblečení adidas a příslušenství pro sport. Kolekce adidas Originals a Performance. Zaměřujeme se převážně na prodej: pánské boty adidas, dámské boty adidas, ale také i dětské boty adidas, dále nabízíme sportovní oblečení adidas a doplňky pro sport kopačky adidas. Nabízíme doživotní ...

Prodej, e-shop: - stany, spací pytle, batohy, karimatky a doplňky značky Husky.

Maloobchod s vybavením do přírody na cesty a pro (horo)lezení.

Army shop a Outdoor shop nabízí outdoor oblečení, army a armádní výprodej, parker, vojenské boty, kanady, bojové nože, taktické vesty, maskovací oděv hejkal, repliky .

JILMAR Výroba, prodej: -batohy -péřové spací pytle.

Maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - outdoorové oblečení a obuv - lezecké a feratové vybavení - spací pytle - batohy

Maloobchod, prodej. - sportovní potřeby - batohy - čepice - dresy - oblečení - obuv HB SPORT Sladkovského 484 tel.: 739 455 023 Specializovaný prodej běžecké obuvi

Obchod s vojenským materiálem. -vybavení outdoor(pro přežití v přírodě)

Maloobchod a eshop: Lodě: - nafukovací čluny. Oblečení: - boty - bundy - kalhoty - komplety - nášivky - pokrývky hlavy. Ochranné pomůcky: - brýle - chrániče - přilby - rukavice.

Výroba, šití, velkoobchod, prodej: -sportovní batohy -špičkový materiál-cordura, spony ITW NEXUS, -batohy a ruksaky pro outdoor turistiku, horolezectví, cyklistiku, lyžování -horolezecká a sportovní výstroj.

Prodej širokého sortimentu outdoorového vybavení. Poskytování odborného servisu.

Výroba: - velkoobjemové vaky - tekutejnery - kontejnerové vložky - lodní a průmyslová lana - papírenská zaváděcí lana - ohradníková lana - statická lana - horolezecká lana - reep šňůry - jachtařská lana - vázací prostředky - vlákna a šicí nitě - šňůry a lana pro vodní sporty - bezpečnostní postroje pro práci ve ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení pro vodní turistiku, kanoistiku, rafting, pro pobyt v přírodě -zastoupení firmy: -kanoe, kajaky, plovací vesty, neoprény, nafukovací lodě, pramice, rafty, helmy, lodní pytle -stany, karimatky, batohy, vařiče, další vybavení včetně oblečení.

Prodej sportovního oblečení a potřeb značky Alpine Pro.

Provozujeme army shop. Prodáváme bundy, čepice, dalekohledy, pásky, kombinézy, trička či svítilny.

Specializovaná prodejna jízdních kol, prodej: -bicykly, jízdní kola silniční, cestovní, horská, dámská, pánská, dětská -sportovní cyklistické oblečení, dresy, bundy, kalhoty, boty -doplňky, helmy, svítilny. Pracovní doba: Po-Pá:9:00-19:00hod.

Specialista na extrémní sporty: - horolezectvi, VHT, turistika, kemping, outdoor, freeskiing. Veškeré vybavení, pujcovna.

Prodej, e-shop: - oděvy a doplňky ve stylu western, country a outdoor. - bundy, kabáty - trička - košile - obuv - vesty - opasky - tašky, batohy Vzorková prodejna : Husova 145 (zahrada městské knihovny) 284 01 Kutná Hora

Maloobchod: -sportovní potřeby -horolezecké potřeby -turistické potřeby -sportovní oblečení.

HUDYsport: - síť outdoorových prodejen s vybavením pro turistiku, horolezectví, camping a pobyt v přírodě. Specialista na skialpinismus a telemark. - oblečení - batohy - stany - spací pytle - trekingová obuv - sandále - vařiče - karimatky - lana, lezečky, a další.

Internetový prodej oblečení ve stylu military a doplňků pro volný čas.

Prodej: -sportovní potřeby.