Do přírody je nutné mít kvalitní outdoor vybavení. Campingové vybavení jako jsou stany, spacáky, karimatky, GPS navigace, horolezecké a vodácké vybavení, cestovní chladničky, solární nabíječky, vysílačky a repelenty vám umožní a zpříjemní pobyt v přírodě.

TRIOP - Lezečky a pohodlná obuv pro různé aktivity
TRIOP Fryšták je česká firma s více než 25letou tradicí v obuvnictví. Specializuje se na výrobu lezecké obuvi pro outdoor i indoor lezení pro začátečníky i pokročilé, trekingové obuvi a ortopedických sandálů pro volný čas i outdoor. Začali se věnovat i výrobě barefoot obuvi s odpruženou patou. Všechny produkty jsou ručně vyráběny v České republice ...
TRIOP - Lezečky a pohodlná obuv pro různé aktivity
MIFEX provozuje eshop s potřebami v oblasti outdoor, cestovních tašek a kufrů. Dále zakoupíte kuchyňského nádobí, hračky, židle.

Prodej: -vybavení do přírody -stany, batohy, spacáky -lezecké pomůcky, obuv -doplňky -oblečení pro volný čas

Prodej, maloobchod, půjčování: -outdoorové sportovní oblečení, vybavení -snowboardové, lyžařské -snowboardy, boty, vázání -lyže, vázání, lyžařská komplety.

Garlic shop Maloobchod, e-shop: -oblečení, obuv a příslušenství značek Lonsdale, Everlast, Pin High, Pierre Cardin, Slazenger, Dunlop, Donnay, Umbro.

Internetový prodej, e-shop: -sportovní potřeby, oblečení a obuv se zaměřením na fotbal.

Prodej sportovních potřeb: -veškeré spotrovní potřeby -posilovací stroje a zařízení, rotopedy, činky -veškerá sportovní obuv, sálová obuv, kopačky -potřeby pro turistiku, stany, spací pytle, batohy, ledvinky, cestovní tašky -plavky, fitnes -bundy, soupravy, mikiny, trička, tepláky, kraťasy, termo oblečení, rukavice, čelenky, ...