Jízdní kola AUTHOR
Cyklosport Švec

Chcete vyzkoušet nový sport? Pořiďte si nezbytné sportovní potřeby, jako jsou pálky, rakety, jízdní kola, in-line brusle, chrániče, přilby, helmy, hůlky, lyže, míčky, košíky, hokejky a další výbavu. Stačí vybrat sport a nakoupit dané potřeby od dodavatelů.

Prodej: - elektrokola - elektroskútry pro seniory - dětské elektrovozítka Posilovna.

Startovní čísla. Vlajky a vlaječky. Sportovní oblečení. Speciální tisky. Flock. Termotransfer. Tisk štítků.

Prodej, půjčovna, oprava, servis: - lyže - snowboardy - lyžařské vybavení Služby: - broušení bruslí

E-shop - nástrahy a návnady pro lov trofejních kaprů.

Výroba: - startovní čísla - výroba pracích symbolů a etiket - symboly údržby pro výrobce - dresy, minidresy, vlajky, vlaječky - trika s potiskem - Fan šály, minitrika a mini dresy.

Prodej lyží a snowboardů (nových i použitých. Servis a půjčovna lyží, snowboardů.

-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků.

Prodej a servis: - sportovní potřeby pro fotbal.

IK Myslivecké oděvy: - výroba kožených, lodenových mysliveckých oděvů a doplňků s možností výšivek - kožená saka, vesty, kalhoty - kožené batohy, opasky, šle - prodej kožených čepic s možností výšivek.

Opravy jízdních kol všech druhů stáří a značek. Stavba kol na zakázku. Servis do 24hodin. Řemeslňme prace. Veškerý servis kolem domácnosti a kanceláři: - elektro, voda, topení, malováni, zednické práce, a veškeré činnosti ve vašem domě, bytě, kanceláři, obchodě. Správa a údržba nemovitostí. Stavební práce.

Maloobchod: -jízdní kola -sportovní potřeby.

Prodej, e-shop -značkové sportovní oblečení, obuv, vybavení pro letní a zimní sporty -kolekce pro sport, volný čas, turistiku a cestování.

Reklamní agentura SAMA Tiskárna. Výroba: - ručné šité a lepéné míče pro fotbal, volejbal, nohejbal, halové sporty.

Prodej: -jízdní kola -cyklopotřeby -sportovní potřeby -hračky

Servis, stavba, prodej elektrokol, tříkolek, elektrotříkolek a jízdních kol.

Výroba - potřeby pro sportovní rybolov přírodní materiály

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty, kopačky -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy -trička na tenis, aerobic, fitness, fotbal.

Půjčovna, pronájem: - 8 a 9 místné minibusy - střešní boxy - rybářské čluny - lodě.

Prodej, půjčovna, servis: - značková potápěčská výstroj - půjčovna. Cestování za potápěním: - potápěčská základna na lodi**** v Egyptě. Potápěčská škola SSI.

KenTaur Výroba, velkoobchod a maloobchod: - potřeby pro jezdecký sport. Výstroj pro koně: - sedla - udidla - ohlávky - třmeny - deky - dečky - chrániče. Výstroj pro jezdce - jezdecká saka - boty - ochranné přilby - košile - rukavice.

E-shop: - vybavení pro kempování a zimní sporty, hračky, školní potřeby.

Prodej: - jízdní kola - doplňky na jízdní kola - oblečení pro cykloturistiku. Stavba jízních kol na zakázku. Servis jízdních kol.

Prodej vybavení pro hokej a in-line: - hokejové potřeby - hokejová výstroj pro hráče i golmany - brusle, helmy, hokejky, rukavice, kalhoty, ramena - hokejové doplňky - in-line brusle a výbava. Florbal shop: - Vodní 12, Prostějov, 796 01, 606647090.

Prodej: - stojany na jízdní kola Velock - přístřešky na kola.