Jízdní kola AUTHOR
Cyklosport Švec

Chcete vyzkoušet nový sport? Pořiďte si nezbytné sportovní potřeby, jako jsou pálky, rakety, jízdní kola, in-line brusle, chrániče, přilby, helmy, hůlky, lyže, míčky, košíky, hokejky a další výbavu. Stačí vybrat sport a nakoupit dané potřeby od dodavatelů.

Maloobchod, prodej: - spodní prádlo - župany - plavky - noční prádlo.

Prodej jízdních kol a cyklodoplňků značek Kellys, Leader Fox, Scott, Superior, Dema, CTM, Pells, RockMachine, Merida, Felt, Cube, Author, Maxbike, Shimano, Sram, Core, Amulet a mnoho dalšího.

Internetový obchod, e-shop: - vybavení pro golf - golfové oděvy.

Výroba, internetový obchod, e-shop: - fotbalové dresy - fotbalové štulpny - potisk fotbalových dresů.

Maloobchod, prodej, servis: - jízdní kola - elektrokola - lyže - půjčovna lyží.

Internetový obchod, e-shop: - dámské oděvy - plavky.

Prodej, půjčovna, oprava, servis: - jízdní kola - lyže

Prodej, servis, půjčovna: - nové i použité lyže - snowboardy

Výroba, dovoz, prodej, e-shop: - cyklistické brašny, nosiče.

Maloobchod, prodej: - jízdní kola - elektrokola - lyže - rotopedy.

Maloobchod, prodej, e-shop: - sportovní potřeby - vybavení pro fotbal, hokej, tenis - jízdní kola - lyže, běžky - lední brusle - outdoor. Půjčovna: - lyže, běžky, snowboardy - elektrokola.

Prodej, e-shop: - sportovní vybavení - lyže - jízdní - tenisové rakety - koloběžky - helmy Oprava, servis: - lyže - snowboardy - jízdní kola - broušení bruslí - vyplétání raket. Půjčovna: - lyže - snowboardy

Prodej - outdoorové vybavení - lodě, kajaky.

Půjčovna outdoorového vybavení pro děti - zapůjčíme vám krosničky, nosítka, vozítka za kolo zn. Croozer a Weehoo i-Go, cestovní postýlky, tažné tyče apod. Vybavení vám zdarma v rámci Kladna a okolí dovezeme a opět odvezeme. Samozřejmostí je i případná instalace a předvedení vybavení.

Velkoobchod - rybí návnady, živé návnady - rybářské potřeby.

Dovoz a distribuce sportovních potřeb pro windsurfing, kitesurfing, snowboarding a skateboarding včetně oblečení a obuvi navrhované pro tyto sporty.

Příbramská venkovní střelnice - provozování střelnice pro krátké i dlouhé kulové zbraně - prodej zbraní a střeliva - ukládání, znehodnocování a ničení zbraní - výuka a výcvik ve střelbě - školení pro získání ZP

Opravy, úpravy, výroba, vývoj zbraní. Nákup a prodej zbraní a střeliva. Výroba montáží na optiku. Prodej veškerých doplňků ke zbraním.

Maloobchod, oprava, servis: - jízdní kola.

Nakladatelství - vydává: - knihy - kalendáře - zápisníky z oboru myslivosti Prodej - CD a MC s loveckou hudbou Prodej - myslivecké oblečení a doplňky

Značková prodejna spodního prádla značky Timo. Prodej - spodní prádlo - plavky.

Šití: -sportovní potřeby -spací pytle -stany -pláštěnky

Prodej a půjčovna: -potřeby pro surfaře. Výroba: -plachty pro windsurfing -obaly na snowboardy a lyže.

Maloobchod, prodej: -cykloprodejna -horská kola -silniční kola -sjezdová kola -dětská kola -fitnessová kola -příslušenství.

E-shop: - návnady - rybářské potřeby