Jízdní kola AUTHOR
Cyklosport Švec

Chcete vyzkoušet nový sport? Pořiďte si nezbytné sportovní potřeby, jako jsou pálky, rakety, jízdní kola, in-line brusle, chrániče, přilby, helmy, hůlky, lyže, míčky, košíky, hokejky a další výbavu. Stačí vybrat sport a nakoupit dané potřeby od dodavatelů.

Servis kol horských i silničních -servis kol nových i starých -servis dvoukoláků i koloběžek -skládání kol na zakázku (volba barvy, polepů i výbavy) -výplety a centrování motorkových kol -renovace veteránů -přestavba kola na elektrokolo -opravy a úpravy invalidních vozíků -servis a úpravy dětských vozíků za kolo

Maloobchod, prodej: - boty na snowboard, snowboardové oděvy - snowboardy - skateboardy - oděvy pro snowdoard, skateboard - značky LAKAI, BURTON, DAKINE, DC, MATIX, CIRCA, Quiksilver, Roxy, Fox.

Prodej a půjčovna: - dětské sportovní zboží.

Obchodní centrum Čepkov. Maloobchod, prodej: - sportovní oděvy, obuv - sportovní potřeby

Výroba firmy REMERX zahrnuje: -ráfky pro silniční kola -ráfky pro MTB (horská kola) -ráfky pro Trekking -ráfky pro Trial a DownHill (sjezd) -ráfky pro freestyle -ráfky pro každodenní použití (jednostěnné ráfky) -ráfky pro sálové sporty -zapletená cyklistická kola pro uvedené typy ráfků -koloběžky -invalidní vozíky ...

Internetový obchod, e-shop, prodej: - snowboardové zboží - skate shop - in-line brusle - sportovní potřeby, obuv, oděvy.

Výkup, servis: -zbraně - i velmi poškozené -vzduchovky a vzduchové pistole -náboje. Prodej, zastavárna: -zábavná pyrotechnika -dalekohledy -pouzdra -náboje, broky -zbraně nové i repasované. Montáž: -zámků. Výroba: -klíčů.

Prodej, e-shop: - spotřební zboží, zahradní technika, sportovní vybavení, kojenecké a dětské potřeby, obuv, chovatelské potřeby, vybavení pro domácnosti.

Vývoj, výroba, konstrukce, prodej: - vojenské zbraně - civilní zbraně - zařízení k likvidaci malorážové munice.

Prodej: -sportovní zboží, doplňky: -turistické potřeby -tenisové rakety -lyže a vázání -oblečení a obuvi pro volný čas -rotopedy, posilovací stroje a zařízení.

Vývoj, výroba, šití, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pletené doplňky, šály, rukavice, čepice, kukly -profesní oblečení -pracovních oděvů -ochranné pracovní pomůcky: -kyselovzdorné, keprové, do deště, vlhkého prostředí, nepromokavé -výstražné, se zvýšenou viditelností -sportovní oděvy: -do deště, nepromokavé, ...

Bike shop, prodej kol: -Scott, Specialized, Cannondale, Author, Ghost a Leader Fox Servis: -garanční prohlídky -půjčovna kol.

Maloobchod, prodej: -spotovní zboží firem HEAD, ROSSIGNOL, ASICS, ENVY: - sportovního oblečení - zimní, lyžařské - lyže - chrániče, helmy - tašky. - oděvy na tenis, squash - tenisové a badmintonové rakety.

Squash. IPůjčovna, prodej: - sportovní potřeby - squashové vybavení - indoor, outdoor - školení trenéři s licencí - sparing partneři - squashový oddíl mládeže - pořádání firemních akcí.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby a oděvy pro skate a snowboarding: -skateboardy, snowboardy. Prodejna: Uherské Hradiště Růžová 1254 tel.:572540801

Vývoj, výroba: -galusek na jízdní kola -plášťovky - galusky na plášťové ráfky -lepicí pásky na prevenci a opravu defektu. -cyklistické oblečení.

Prodej: - rybářské potřeby.

Maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - jízdní kola - lyže KNEISSL, SPORTEN - brusle, hokejky - sportovní oděvy a obuv R.V.C. - lyžařská obuv, vázání - zimní bundy, overaly, rukavice - posilovací stroje, rotopedy - batohy, tašky.

Prodej: - sportovní florbalové vybavení - hokejky - čepele.

Cykloservis. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - jízdní kola.

Vinotéka, prodej: - vína - sudová vína Prodej: - rybářské potřeby Maloobchod, prodej: - potraviny Tel.: 775 177 415 Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd a daňových přiznání - daňová evidence

Prodej, oprava, servis, výkup: -jízdní kola, horská kola. Maloobchod, prodej: -náhradní díly, doplňky na jízdní kola.

Maloobchod, prodej: -dresy, trenky, štulpny -šusťákové soupravy -gumotextilní kopačky -lajnovačky -rozlišovací trička, kužely -chladící spreje -vybavení pro rozhodčí.

Maloobchod, prodej, oprava, záruční servis: - jízdní kola - náhradní díly na jízdní kola - sportovní potřeby. - ELEKTROKOLA, elektrosady na jízdní kola