Jízdní kola AUTHOR
Cyklosport Švec

Chcete vyzkoušet nový sport? Pořiďte si nezbytné sportovní potřeby, jako jsou pálky, rakety, jízdní kola, in-line brusle, chrániče, přilby, helmy, hůlky, lyže, míčky, košíky, hokejky a další výbavu. Stačí vybrat sport a nakoupit dané potřeby od dodavatelů.

Velkosklad, e-shop: - speciální rybářské potřeby - navijáky - rybářské pruty, vlasce, - pletená vlákna - podběráky, - obaly na pruty - batoh - speciální oděvy pro rybáře.

Výroba, prodej, e-shop - taneční kostýmy na zakázku - taneční oblečení.

Sportovní zboží a potřeby: -balóny (míče) -sportovní doplňky -tašky, batohy. Vše pro sport - fotbal, házenou, volejbal a basketbal. Autorizovaný prodejce GALA, SELECT, ASICS, ADIDAS, MASS, SALLER, UHLSPORT.

E-shop: - vše na vodu a hory - pánské a dámské oblečení - obuv - spacáky, batohy, stany - turistické, horolezecké a vodácké vybavení

Prodej, e-shop: - outdoorové vybavení - stany, spacáky, batohy - vybavení na sníh - horolezecké vybavení - pánské a dámské oblečení - obuv

-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Pronájem a půjčování věcí movitých -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování tělovýchovných a ...

CAMIA - realizace osobního, profesního a reklamního ošacení, reklamní předměty. TERMOVEL - značkové funkční termoprádlo. Výroba pro státní instituce. Výroba pro soukromé společnosti pod jejich značkou.

Oprava, servis: -lyžáky -kolečkové brusle -montáž bruslařských nožů -boty a galanterie -sportovní potřeby -montáž a seřízení lyžařského vázání -opravy a mazání skluznic -broušení hran lyží.

Půjčovna: -lyží, běžek -lyžařských bot -lyžařského vybavení -snowboardů Maloobchod, prodej: -použité a nové lyže -lyžařské vybavení, brýle -lyžařské boty. Servis, oprava: -lyží a snowboardů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -sportovní oděvy: -CRAFT: -termoprádlo -kukly, rukavice, čepice -microfleece -pro běh -pro cyklistiku -pro lyžování -VAVRYS: -termoprádlo -ponožky -čepice -roláky -LILL SPORT, HESTRA: -sportovní rukavice -SEGER: -čepice -SILVA: -kompasy, čelové ...

Eshop, maloobchod, prodej: - skate, street, fashion oblečení - dámské, pánské - longboardy, paddleboardy - cyklodoplňky - doplňky - sluneční brýle, pásky, kabelky, čepice, kšiltovky - batohy - snowboardy, vázání, helmy a boty na snowboard.

Prodej, e-shop: - dámské a pánské značkové oblečení - Oakley, Meatfly, Ferrari, Puma a další - snowboardy, boty a helmy na snowboard.

Prodej, servis, půjčovna: - jízdní kola - cykloservis.

Maloobchod, prodej: - dámská, pánská konfekce. ARMY prodejna. Maloobchod, prodej: - army potřeby - blůzy, kalhoty, ešusy, kanady, batohy - myslivost - hubertusy, saka, kalhoty, vesty, svetry, nože, ponožky.

Golfové hřiště. Cvičné odpaliště. Prodej: - golfové zboží.

Vývoj, výroba: - nové vzory ručních palných zbraní.

Ski servis. Kompletní servisní služby: - čištění, broušení, srovnání, opravy skluznice - úhlování hran do úhlu 86° - tuning spodní hrany - variabilní tuning spodní hrany - voskování - leštění - odstranění plastu nad hranou - montáž vázání.

Eshop, internetový obchod, maloobchod, prodej: - sportovní obuv, boty - sportovní oblečení - doplňky pro sport - vybavení pro volný čas. Sortiment: - Nike, Adidas, Asics, AD, Reebok, Puma, Joma, Under Armour, New balance, Select, Mizuno, Collonil, New Era, Vans...

Prodej: - použité lyžařské vybavení - snowboardy.

Výroba, internetový prodej, eshop: -textilního zboží: -dětský textil - polštáře a přikrývky do postýlek a kočárků, kojeneckých zavinovaček a baby vaků -bytový textil - hotelový textil - prostěradla, povlečení, přikrývky, polštáře pro mateřské školky - teplákové soupravy, sportovní dresy.

Maloobchod, prodej: - obranné prostředky - vybavení pro bezpečnostní agentury - repliky historických zbraní - dalekohledy, puškohledy - ohňostroje, pyrotechnika - zbraně, střelivo, nože - oděvy a obuv do přírody - vojenské, myslivecké, atd. - sklo a keramika s mysliveckými motivy.

Koloběžky ze Zálešné. Prodej: - koloběžky pro dospělé MORXES, MIBO, KOSTKA: - modely Morxes Strada, Vendeta, Sport, Giulia, Adventure RX, Rapid, Cane - tašky, brašny, nosiče na koloběžky zn. ORTLIEB - postroje, vodítka, obojky pro psy ZERO. Pronájem, půjčovna funguje v sezónu - zhruba květen - září.

E-shop, prodejna, půjčovna pro: - outdoor - horolezectví - vodáctví - turistiku - camping.

Prodej lyží - zaměření na značku Lusti. Prodej: - lyže, snowboardy - lyžařské doplňky.

Společnost DSC sport s.r.o. se zabývá prodejem a distribucí sportovních potřeb značek Dunlop, Slazenger, Carlton a Lotto pro Českou i Slovenskou republiku. V našem velkoobchodě najdete vybavení pro tenis, squash i badminton, ať už hledáte rakety, míčky či obuv. Produkty Dunlop jsou navrženy těmi nejnovějšími technologiemi, aby splňovali ...