Sport se neobejdete bez vhodného oblečení. Dámské, pánské i dětské sportovní oblečení ze savého a pružného materiálu na cyklistiku, bruslení, tenis, fotbal, lyžování nebo třeba na běhání. Sportovní oblečení ve všech velikostech a barevných variantách.

Prodej, e-shop - vybavení na tenis - tenisové rakety, míčky, oblečení - badmintonové vybavení.

Výroba, šití a prodej sportovních potřeb: -taneční obuv - taneční piškoty, cvičky a špičky -sandály, horolezecké a trekové boty -kožené batohy, ledvinky.

E-shop: - golfové obleční pro muže a ženy - golfové hole

Velkoobchod: - sportovní potřeby - kolečkové brusle TEMPISH, chrániče, přilby, kolečka, ložiska, fotbal, basketbal, volejbal, házená, míče, kopačky, dresy, sportovní obuv, koloběžky, skateboardy, plovací desky, matrace, badminton, squash, lyžařské hole, florbal, termoprádlo, termo prádlo, brusle, hokejové, krasobrusle, snowboardy, lyže, ...

Prodej: - zimní zboží, lyže, hokejová výzbroj. Půjčovna: - lodě, rafty.

Výroba: - startovní čísla - výroba pracích symbolů a etiket - symboly údržby pro výrobce - dresy, minidresy, vlajky, vlaječky - trika s potiskem - Fan šály, minitrika a mini dresy.

Internetový obchod se šipkovým zbožím: - šipky - barely (těla šipek) - terče (sisalové, elektronické) - letky - násadky - hroty - pouzdra - doplňky (chrániče, gumičky, klíče, hroty, vosk aj.) - poháry

Výroba oblečení a vybavení pro outdoorové sporty - horolezectví, turistiku, pro vodáky, koloběh aj.

Prodej: -boxovací pytle ve 160 velikostech a třech barvách i držáky boxovacích pytlů -boxovací pytle na zakázku -reklamní pytle.

EXILSHOP je skateshop, longboard shop, snowboard shop, vše na jednom místě. Nabízíme ti on-line nakupování 24 hodin denně z pohodlí tvého domova, práce či školy. Zaměřujeme se na snowboarding, longboarding a vůbec na vše, co k tomu patří. Vybavení, chrániče a doplňky. Pro všechny milovníky bílé stopy přinášíme ty nejlepší značky na trhu - Armada, ...

Výroba, prodej - obuv, kostýmy a doplňky pro balet.

-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků.

Internetový obchod, e-shop: - sportovní oděvy zn. Alpinestars, Grandprix Originals.

Zabýváme se dovozem a prodejem značkového textilu a outletu z Velké Británie, Itálie, Francie, Španělska a dalších zemí. Dovážíme také luxusní second hand z Anglie. Specializujeme se na značky: Next, Extase, Adidas, Puma, Nike, Cache Cache, Patrice Breál, Tommy Hilfiger, Bench, Bershka, Pepe jeans, Guess, Quiksilver a mnoho dalších.

E-shop: - tenisové rakety, míče, struny - tenisové oblečení

Prodej, velkoobchod, e-shop: -firemní zákázková výroba, nášivky, logo firmy -sportovní oblečení -bundy, bunda, outdoor -vesta, vesty, kalhoty -turistické návleky na běžky a pohorky -čepice -dětské outdoorové oblečení, bundy, kalhoty -sekundové stany, spacáky -termoprádlo

Internetový obchod, e-shop: - sportovní oděvy - trikoty - bandáže.

E-shop: - příslušenství na bowling - koule - tašky - bowlingové rukavice - bowlingová obuv - bowlingové oblečení.

Prodej - fotbalové a futsalové potřeby - sportovní doplňky - vybavení pro sportovní kluby -reklamní potisk.

Prodej, e-shop - sportovní a outdoorové oblečení - vybavení na fotbal a hokej - jízdní kola, cyklodoplňky - sportovní obuv.

VÝROBNÍ DÍLNA A VÝVOJ -textilní zboží -sportovní oblečení bundy, kalhoty.

HUMI OUTDOOR je česká společnost, která se zabývá vývojem, výrobou a distribucí oblečení a vybavení pro náročné sportovní aktivity i volný čas. Náš sortiment: - Hardshell: Bundy, Kalhoty - Softshell: Bundy. Kalhoty - Fleece Polartec 200 PowerStretch - Větrovky: Bundy, Kalhoty - Letní kolekce: Košile, Kalhoty.