Každé profesionální i rekreační hřiště nebo jiné sportoviště by mělo disponovat fotbalovými brankami, sítěmi, střídačkami, lajnovačkami, vápnem a barvami, časomírou, tabulemi na střídaní i rohovými praporky. Míra vybavení závisí na provozovaném sportu.

Výroba, montáž: - fotbalové branky - branky pro házenou, futsal a florbal

Vratové plachtové systémy, plachtové haly, mobilní haly, párty stany, stánky, vodní skluzavky, vaky na hnojiva, opláštění jímek, kryty na bazény, trampolíny, opláštění pergol, altánů, zahradních restaurací, garážových stání, dětské hrací sestavy, žíněnky, dětské koutky, relaxační vaky.

Maloobchod, prodej: -specializovaná prodejna na fitness a wellness sortiment -rotopedy -běžecké a crossové trenažery -činky -sportovní výživa -rehabilitační doplňky.

Výroba: -laminátové lodě všeho typu -laminátový program pro zemědělství, pro automobilový průmysl -ekologické nádrže, sila jímky -veškerá ostatní laminace -dětské skluzavky -laminátový program pro sportoviště.

Firma sídlí v areálu CITY CENTER. Specializovaná prodejna,velkoobchod,maloobchod: -lední hokej-JOFA,BAUER,TITAN,RBK,CCM,EASTON,LION,PASSVILAN,DR,FRANKLIN -hokejové potřeby -hokejky -brusle BAUER -výstroj BAUER -rukavice -hokejbalové potřeby -hokejky -rukavice -výstroj -sportovní potřeby -velký výběr ...