Každé profesionální i rekreační hřiště nebo jiné sportoviště by mělo disponovat fotbalovými brankami, sítěmi, střídačkami, lajnovačkami, vápnem a barvami, časomírou, tabulemi na střídaní i rohovými praporky. Míra vybavení závisí na provozovaném sportu.

Michal Nutil provozuje e-shop zaměřený na fitness vybavení a výživu. Prodává široký sortiment produktů pro sportovce i majitele fitness center, včetně činek, posilovacích strojů, suplementů a sportovního oblečení.

Jdinato s.r.o. se specializuje na prodej trampolín, dětských hřišť, dřevěných domečků, basketbalových košů a fotbalových branek od holandského výrobce EXIT.

Společnost V SPORT HK s.r.o. se zaměřuje na výrobu sportovního vybavení pro školy, školky a sportovní kluby. Naši činnost jsme rozšířili o zámečnickou výrobu a dodáváme také vybavení pro venkovní sportoviště. Vyrábíme široký sortiment vybavení pro tělocvičny, sportovní haly, venkovní či školní hřiště, dále ochranné žíněnky a dopadové plochy pro ...

Internetový obchod, e-shop: - vybavení pro stolní tenis - pálky, míčky, potahy, obuv.

Prodej - golfové příslušenství a zařízení pro hráče.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - vybavení zimních stadionů - vybavení venkovních hřišť - sportovní potřeby - sportovní nářadí - průmyslové materiály.

Přímý dovozce sportovního zboží, kompletní sortiment po celý rok: - gymnastické míče, overball, masážní disky - badbintonové soupravy a míčky - softtenisové soupravy a míče - tenisové rakety, míčky, trenažery, squash - potřeby pro stolní tenis - míče fotbalové, basketbalové, - příslušenství pro míčové hry a dart hry-terče ...

Prodej, distribuce, servis, pronájem: - šipkové přístroje - hudební skříně - stolní fotbal - šipkové zboží, poháry (pohár), medaile, plakety (plaketa) Zásilkový prodej na dobírku, internetový obchod. Servis šipkových přístrojů typu Löwen Dart King dart a hudební přístroje NSM.

Internetový obchod - voskovky - fixy i štětcové - školní batohy, aktovky Internetový obchod - dřevěné hračky hry, pexesa s čísly, dřevěná zvířata - chrastítka - kousátka - razítka - škrábací obrázky - výtvarné sady oblékání, maňánci, obrázky z třpytek - zažehlovací korálky ...

Prodej, oprava, servis: - lyže, ski servis, ski půjčovna, půjčovna pro školy - letní sezóna: tenis pro začínající a sparring.