Odpočiňte si nebo si pořádně zasportujte v některém z rekreačních nebo sportovních zařízení. Můžete si vybrat z městských sportovních a rekreačních center, horských středisek anebo ze zařízení ležících blízko vodních ploch s bohatým sportovním využitím.

Internetový a kamenný obchod, prodej: kompletního hokejového vybavení (brusle, helmy, mříže, plexi, chrániče ramen, holení, loktů, rukavice, kalhoty, hokejové hole, shafty, čepele, tašky, nože, holdery). Značky RbK, CCM, Nike Bauer, Easton, Itech, Mission, TPS, Hejduk, Opus, Botas. E-shop.

Sportovní studio lekce -kickboxu -aerobicu Prodej -oděvy a vybavení pro bojové sporty

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Pronájem a půjčování věcí movitých Zprostředkovatelská činnost Poskytování tělovýchovných služeb.

Lyžařská a snowboardová škola. Půjčovna sportovního vybavení. Organizování firemních akcí. Pořádání kurzů pro instruktory lyžování.

Sortiment: - domácí potřeby - nářadí pro kutily - kancelářské potřeby - nářadí pro zahrádkáře - sportovní potřeby - textil - umělé květiny, rostliny, stromy - keramické i plastové květináče a nádoby - rohože, podložky, prostírání z přírodních materiálů - dekorativní předměty do bytů a kanceláří - vánoční stromky a dekorace.

Internetový prodej, e-shop: - sportovní potřeby - běžecká obuv, nazouváky, boty do vody, boxerské rukavice, bedýnky na step, posilovací kleště, švihadla, činky, kimona, termoprádlo, plavky a další.

Prodej, internetový prodej, e-shop: -zbraně, střelivo, myslivecké potřeby -sportovní vybavení-batohy GEMMA -hračky. Výroba terčů.

Golfuj.cz - levné golfové vybavení Specializovaný eshop na golfové hole a sety na bezkonkurenční ceny.

E-shop Automoto Elektro Dárkové zboží Hračky Péče o zdraví a krásu Výpočetní technika Nářadí Sport Optika

Tel.č.neověřeno Maloobchod, prodej: -hračky a společenské hry* -potřeby pro sport a volný čas*.

Ruční výroba: - indiánské sněžnice z jasanového dřeva - tradiční luky - Satori, Cháron, Jekyll, Scalpel, Prime - doplňky k lukům - toulec, rukavice, nátepník Výrobu je možné upravit podle anatomických dispozic každého člověka. Oprava, repasování sněžnic.

Prodej sportovní potřeby, vybavení: -kopačky, fitness, thermo COOLMAX, MOIRA, CRAFT, CANARD -spacáky, stany, batohy -balóny (míče) GALA, DIADORA -brýle, BRIZZA, UVEX, RELAX -sportovního zboží, ASICS, DIADORA, HANNAH, LOAP, TRESSPASS, DRAPS, ELAN, NORDICA, KAMA, NEWBALANCE, ICAPEAK, COLMAR, NORD BLANC -plavky TRICO-LINE, MODETA, JANE, ...

Wellness a solární studio: -4 profesionální solária Ergoline, Soltron -3 wellness stroje Technogym a Vacu Well-pracující na bázi podtlaku vakua a mírné zátěže -Vibrosauna.

Sportovní e-shop s kamennou prodejnou: - tenis - badminton - squash - sportovní oblečení, obuv - rakety.

Nákup prostřednictvím internetového obchodu bonusyzdarma.cz: - oblečení - zdraví, krása - elektronika - dárky, hračky - sport - dům a zahrada.

Kupteonline.cz: - široká nabídka téměř 10.000 položek - hračky a hry, dětské potřeby, knihy, parfémy a kosmetika, přírodní a BIO produkty, sprotovní hry a hračky či gadgets - originální dárky. Internetový obchod Budme-zdravi.cz se specializuje na několik velkých oblastí – zdraví, krása, hubnutí a fitness a elektronika. Výdejní místo ...

Návrhy, zakázková výroba: - skateboardy, longboardy. Záruční servis. Laserový tisk. CNC vyřezávání.

Solárium Aerobik Stolní tenis Squash Půjčovna - sportovní potřeby pro squash

Široký sortiment zboží z oblasti fitness, wellness a potřeb pro volný čas. Naše firma má schopnost prodat jak jeden kus jakéhokoli kvalitního fitness vybavení, tak i vybavit kompletně domácí, firemní, hotelovou či veřejnou posilovnu.

Výroba, prodej: - sportovní předměty jachting

Sportovně střelecký klub. Možnost sportovní a rekreační střelby.

Výroba a prodej: - pomůcek pro orientační běh, pomůcky pro běh v terénu.