Odpočiňte si nebo si pořádně zasportujte v některém z rekreačních nebo sportovních zařízení. Můžete si vybrat z městských sportovních a rekreačních center, horských středisek anebo ze zařízení ležících blízko vodních ploch s bohatým sportovním využitím.

Zařízení pro profesionální fitcentra. Zařízení pro domácí posilovny. Kondiční a silové trenažéry. Plavecké a kajakářské trenažéry. Elektronika pro vodní sporty: -vesla

Pronájem SEGWAY. Dvoukolový elektrický dopravní prostředek.

Velkoobchod, maloobchod, servis, oprava, e-shop: - jízdní kola značky Author, GT, Merida, Pells, Specialized, Superior, Scott - trampolíny a gymnastické míče - rotopedy, elippticaly, crossové trenažery - steppery, posilovací stroje a lavice, cyklotrenažery, veslovací ternažery, běžecké pásy, vibromasážní stroje - trekingové hole ( nordic ...

E-shop: - vybavení pro kempování a zimní sporty, hračky, školní potřeby.

E-shop se sportovním zbožím. Termoprádlo a sportovní oblečení PROGRESS. Brusle, jízdní kola, koloběžky a další sportovní zboží.

Sportovní centrum: -zajištění správy tělovýchovných a sportovních zařízení města -zajištění plavecké výuky ve školách -pronájem nebytových prostor a reklamních ploch -ubytovací služby Plavecký bazén a sauna. Stadion. Tenisové kurty. Koupaliště Jilemnice.

Vyrábíme sportovní potřeby a vybavení pro vnitřní i venkovní aktivity.

Služby v oblastech: -projektové a konstrukční práce a inženýrská činnost -černobílý a barevný tisk na inkoustovém plotru HP DesignJet 450C -účetnictví -půjčovna sportovních a rybářských potřeb.

Prodáváme sportovní vybavení. Provádíme servis lyží a snowboardů stroji Montana, jízdních kol a kolečkových bruslí.

Prodej, e-shop: - spotřební zboží, zahradní technika, sportovní vybavení, kojenecké a dětské potřeby, obuv, chovatelské potřeby, vybavení pro domácnosti.

Výroba, prodej, pronájem: - masážní stoly. Prodej: - masážní oleje. Výroba, prodej: - futony.

Prodej a distribuce sportovního zboží: - venkovní trampolíny a příslušenství.

Zakázková výroba vnitřních i venkovních finských saun, infrakabin a kombisaun i pro komerční účely. Dále stavíme pergoly, altány, zahradní domky a dřevěné a wpc terasy.

Prodej: - tenisové zboží: - rakety - obuv, oblečení - výplety - omotávky - míče - doplňky.

Elektronický analyzátor odpalu a golfový simulátor. Špičková grafika, cenově dostupný a snadno použitelný balíček, který vám pomůže zlepšit odpal a ještě Vás pobaví.

Prodej nafukovacích člunů.Zastupujeme značky Pezal-marine, Wildlake, Z-ray, Suzumar, Prowake. Náš obchod byl otevřen s myšlenkou vyplnit mezeru na českém trhu a nábídnout Vám kvalitní nafukovací čluny za velmi rozumnou cenu. V současné době se na našem trhu nabízí čluny velmi drahé nebo na druhou stranu levnější, ale velice nekvalitní čluny.

Výroba a prodej: -sportovní potřeby -kroket -ruské kuželky -kroužky.

Zážitek jako dokonalý dárek. Najdete u nás zážitky ve vzduchu, na zemi, na vodě i pod ní, sportovní vozy, vznášedla a jiné samohyby, relaxační zážitky a zážitky pro krásu, sportovní zážitky, zážitkové víkendy a mnoho dalšího.

Maloobchod, prodej: -hračky -sportovní potřeby -rybářské potřeby -Halens-prodej dle katalogu.

Bar - nekuřácký!!! Boulder - lezecká příprava - zábava a trénink Obchod - prodej chytů - prodej lezeckého vybavení a ošacení

Prodej, e-shop: -sportovní doplňky -sportovní oblečení -jumping -sportovní nápoje -trampolíny.

Sportovní a relaxační centrum Harrachov. Pronájem prostor pro firemní, klubové či soukromé akce ve sportovně-relaxačním komplexu. - indoor golf - squash - posilovna, ... - relaxace - sauna, masáže, vířivka, ... Ubytování v apartmánech: - za apartmán 1.500 až 3.000 Kč / noc - mezonetový apartmán 2.000 - 5.000 Kč ( dle délky ...

Skicentrum - lyžařské centrum (areál) Velkoobchod: - sportovní potřeby tel. 492601142

Velkoobchod: - sportovní potřeby-tuzemské, zahraniční přímý dovozce - zimní sporty - lyžování, hokej, sáňkování - letní sporty - míče, Outdoor - vodní sporty - raketové sporty - fitness stroje a příslušenství