Odpočiňte si nebo si pořádně zasportujte v některém z rekreačních nebo sportovních zařízení. Můžete si vybrat z městských sportovních a rekreačních center, horských středisek anebo ze zařízení ležících blízko vodních ploch s bohatým sportovním využitím.

Jsme rodinná půjčovna s letitými zkušenostmi, a tudíž jsme i schopni splnit veškeré služby, týkající se splutí nejen řeky Vltavy, ale také jiných řek. Zajistíme zapůjčení veškerého potřebného materiálu, dopravy na místo vyplutí, převoz bagáže i lidí podél Vltavy. Naší nejoblíbenější aktivitou je noční rafting přes Český Krumlov, který ...

Půjčovna: -lodě, kanoe, rafty -pádla, pytle, vesty -doprava osob a materiálu -výletní plavby po Vltavě s průvodcem.

Prodej použitého zboží, bazar - nábytek - skříně, postele, pohovky - sportovní potřeby - jízdní kola, koloběžky - lyže, brusle - oblečení

Výroba, e-shop - proudnice pro hasiče - outdoorové vybavení - sportovní potřeby

Ubytování: -apartmány. Služby: -restaurace Půjčovna: -sportovní vybavení

Internetový obchod, e-shop, prodej: -potřeby pro windsurfing a kitesurfing. Služby: -škola windsurfingu.

Půjčovna, pronájem: - koloběžky, koloběžka - doplňky - ochranné přilby, rukavice. Možnost objednat si vývoz mikrobusem na Kleť. Trasy pro koloběžky: - Kleť - Český Krumlov - Kleť - Zlatá Koruna - Kleť - Krásetín.

Tenisový komplex: -4 antukové kurty s osvětlením -3 kurty v pevné hale -víceúčelové sportovní hřiště -venkovní bazén -výuka tenisu, tenisové kurzy -sportovní masáže -restaurace s venkovní terasou -vlastní parkoviště.