Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Česká společnost United Polymers, s.r.o. je členem Moravskoslezského automobilového klastru a věnuje se výrobě technických dílů z plastů, pryže a lehčených pěn. Cca 90% naší produkce směřuje do automobilového průmyslu. Jsme certifikováni dle IATF 16949 a ISO 1400. Náš výrobní program zahrnuje širokou škálu technologií - od vysekávání dílů a ...

Společnost FOX toys, s.r.o. se zabývá dovozem a prodejem sběratelských modelů aut. V nabídce máme široký výběr kovových modelů aut, motorek, letadel, tanků a dalších dopravních prostředků. Provozujeme vlastní e-shop.

Kopycentrum zajišťuje výrobu razítek, potisk trička, barevné a černobílé kopírování (barevný a černobílý tisk), laminování, knižní vazby a další služby v kopírovacím centru.

Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy - pracovní obuv - pracovní rukavice Výroba: - prvotřídní čisticí bavlna, technické utěrky. Spedice nákladní dopravy.

Výroba: - kancelářské a školní potřeby z plastových (PVC) fólií - pořadače, složky, psací podložky, spisovky, rychlovazače, obaly na školní sešity.

Společnost OBAL PRINT, s.r.o. se zabývá ofsetovým tiskem a kartonáží. Vyrábíme krabice, obaly, reklamní poutače, prodejní stojany z hladkých, vlnitých a kašírovaných lepenek s možností ofsetového tisku a následné povrchové úpravy. Nabízíme kompletní výrobu - ofsetový tisk, lakování, kašírování a výsek - vše do formátu B0 (100 x 140 cm), dále ...

Čalúnnictvo Kuriérske služby Upratovacie práce Donášková služba Leasingová činnosť Montáž sadrokartónu Vedenie účtovníctva Administratívne práce Maliarstvo, natieračstvo Prenájom športových potrieb Reklamná, propagačná a inzertná činnosť Kancelárske, sekretárske a kopírovacie služby Mechanické úpravy v rozsahu voľných ...

Stylový e-shop se značkovým oblečením za super ceny.

BAIER Group s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej plastových a papírových obalů, olejů a maziv a na kovovýrobu.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, eshop: - příslušenství pro fotoaparáty a LCD tablety. Jsme oficiálním distributorem značek Ainol, Bingo, BoogieBoard, CitiWide, Dicapac, Navior, The Brydge nebo Zomei.

Velkoobchod, maloobchod a eshop domácích a průmyslových potřeb od 1994 se sídlem v Kroměříži. V sortimentu stabilně přes 10000 druhů zboží skladem z kategorií Domácí a kuchyňské potřeby, Železářství, Teploměry, Úklid, Zahrada, Elektro. Zásobujeme prodejny, eshopy, firmy i koncové zákazníky.

Balírna Kopp nabízí komplexní a profesionální služby v oblasti balení potravin. Jsme schopni zajistit balení na zakázku dle přání zákazníka a specializujeme se na balení sypkých surovin jako je např. koření, čajové, chlebové směsi, mlýnské výrobky, luštěniny a podobně. Balírna, služby: - balicí služby - balení na zakázku - balení ...

Firma nabízí produkty v lovecké oblasti - lovecké, sportovní zbraně a střelivo, loveckou a sportovní optiku, oblečení a obuv.

Společnost TOP-GAIN, s.r.o. se zabývá montáží mazníků tramvajových tratí a prodejem maziv, motorových, průmyslových a mazacích olejů, odmašťovacích kapalin, automatizované mazací systémy.

Bc. Dana Slámová provozuje Obchůdek Sluníčko s dětským oblečením, látkovými plenami a přírodní kosmetikou.

Včelí farma. Výroba: - medu - mezistěn v bio kvalitě, ze 100% včelího vosku včelařů. Výkup: -včelího vosku od listopadu do února. Výkupní Cena vosku po srážce za 220Kč/kg. Prodej: - krmivo pro včely - stroje pro včelaře: - stroje pro krmení včel - čerpadla na cukr, elektrocentrály ke včelám - stroje na zpracování medu - ...

Tomáš Kudrna se zaměřuje na prodej zdravé výživy a přírodních a vitamínových doplňků stravy pro dospělé i děti.

Freespace Trade s.r.o. prodává široký výběr tradičních českých a světových jídel. Mezi jejich produkty patří polévky, hlavní jídla a kompletní menu, které jsou baleny v praktických sáčcích.

Kovovýroba, prodej: Ruční zahradní nářadí všerob 3P je zcela nová konstrukce se světovým unikátním řešením a skladbou přídavného nářadí při bezkonkurenčních užitkových hodnotách vhodný pro zahrádkáře a pěstitele, k celoročnímu využití, vhodný také pro úklid sněhu. Nářadí pro zahrádkáře.

Ing. Ivan Svoboda se zaměřuje na výrobu vzdělávacích hraček, elektronických stavebnic a kovových hlavolamů.

Maloobchod, prodej: -oděvy -textilní zboží -módní oděvní doplňky -jeansové (riflové) oděvy.

Prodej: - spojovací materiál - kotevní technika - upevňovací materiál - ruční nářadí.

Výroba cukrářských zákusků. Prodej zákusků: - Kasárna Znojmo - Albert Znojmo - Albert Jihlava - City Park Jihlava - Tesco Ivančice

Internetový prodej a e-shop, kamenná prodejna, půjčovna: - společenské šaty -svatební šaty - letní šaty na svatbu - svatební doplňky - dámská taneční obuv - kravaty - čištění a žehlení.

Výroba a prodej závěsové techniky, potrubní systémy a spojovací a upevňovací materiály. Sídlo: KOŇAŘÍK® závěsová technika a.s. Karlovo náměstí 290/16 120 00 Praha 2