Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, prodej: - výrobky z plastikářské: - potravinářské fólie a obaly - speciálních vrstvených fólií - obaloviny z PE - sáčky, sáčků - pytlů, pytle - odnosné tašky z PE - reklamních plastových tašek (tašky) - výstražné a reklamní pásky.

Výroba, prodej: -cukroví, cukrářské výrobky -zákusky, dorty.

Zlatnictví, klenotnictví, hodinářství, prodej, e-shop: -šperky zlaté, stříbrné -klenoty -hodinky, hodiny. Výroba: -zlatnické a šperkařské předměty.

LUKOP Agro s.r.o. pěstuje brambory, okurky, zelí a prodává různé zavařeniny se zeleninou, například květák, červenou řepu, papriky, beraní rohy a mnoho dalšího.

Vlastní směsi-koření a čajů. Kávy, oleje, obiloviny, oříšky. Přírodní kosmetiky.

Vinařství LAHOFER je jedním z největších pěstitelů révy v České republice, stará se o 430 ha vinic. V letech 2020 a 2021 se stalo vítězem kategorie velká vinařství v soutěži Vinařství roku. Ročně vyprodukuje 800 tisíc lahví vín. V roce 2020 vinařství otevřelo novou, architektonicky oceňovanou budovu s amfiteátrem, kde pořádá koncerty, ...

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb

Rodinná firma zabývající se nákupem a prodejem usní (kůží).

Tradiční výrobce kvalitních českých parafinových svíček. Výroba, prodej: - parafinové, dekorační, čajové, dortové, aromatické, plovoucí, válcové, kuželové svíčky - kostelní svíčky - iluminační světla - magické svíčky. Prodejna -výhodná cena -široký sortiment.

Prodej náhradní díly: -autodíly -autobaterie -karosářské díly -oleje, maziva, kapaliny.

Organic Hempire s.r.o. prodává CBD a organické produkty, pěstované bez pesticidů a chemických hnojiv, což zajišťuje čistotu a kvalitu.

Nautilus snack s.r.o. prodává sušené mořské plody, jako jsou kalamáry, které jsou bohaté na vitamíny a omega-3 mastné kyseliny.

Velkoobchod - prodáváme: -kancelářské potřeby, pořadače, rychlovazače, sešívačky, děrovačky, spojovače, sponky, klipy, fixy, značkovače, folie, sáčky, korkové tabule, obaly, eurosložky, připínáčky, špendlíky, inkoust, tuhy, náplně, tužky, pastelky, gumy, kalkulačky, štětce, temperové barvy, vodové barvy, pravítka, trojúhelníky, kružítka, lepidla ...

Lázeňský pivovar Luhačovice. Výroba piva: - větlé spodně kvašená piva plzeňského typu Otto, Alojz, Vincent - silnější spodně kvašená piva (IPL) - piva svrchně kvašená.

Zahradnické potřeby: - Sadba - Substráty - Rostliny - Hnojiva - Bylinky - Květiny pokojové - Ovoce - Zdravá semínka - Zelené hnojení - Doplňková Zelenina - Pěstitelské potřeby - Ochrana rostlin - Zahradní nářadí - Zavlažování - Chemické prostředky - Sklenky a pařeniště - Zahradní stroje - Sady k pěstování - Zahradní vybavení ...

Čerstvě pražená káva výběrové kvality. Automatické kávovary i nabídka profesionálních kávovarů Prohlídky, kurzy a degustace pražírny Kompletní příslušenství pro přípravu kávy

Velkoobchod, prodej: -briketa, brikety konopné, RUF, PUK, Gril -palivové dřeva, dřevo kulatina, metrové, štípané -paleta -kulatina 1m, štípané 1m -krbovina.

Mgr. Kamila Skalecká propaguje nakupování bez obalů, podporuje ekologický životní styl a prodává kvalitní potraviny a produkty bez zbytečného balení.

Peels s.r.o. se zaměřuje na prodej dámských, pánských a dětských rychleschnoucích ponč.

Norcare s.r.o. se zaměřuje na distribuci kvalitní kosmetiky, převážně severského původu, pro všechny typy pokožky.

NajaLou fashion s.r.o. provozuje internetový obchod s dámskou módou a bohatým výběrem oblečení, jako jsou kabáty, šaty, svetry a další.

Velkolosinské pralinky ručně vyrobený originál z dílny Jany Kašparové

Velkoobchod, maloobchod, import: - papír, papírenské zboží - hygienické a kancelářské potřeby - domácí potřeby - výroba razítek - kalendáře - velikonoční, vánoční dekorace, potřeby - papírová hygiena.

Vyrábím a tvořím textilní výrobky pod značkou Tsunami handmade a Big&Chic. Tsunami handmade - především kabelky, které od návrhu přes střih až po finální úpravu pochází výhradně z mé dílny. Dalším sortimentem jsou obaly na knihy, kosmetické etue, organizéry, prostírání, potahy na polštáře, textilní dekorace, obojky aj. Big&Chic - dámské oděvy ...

Prodej -záclony a závěsy, garnýže, japonské stěny, římské rolety Šití Čalounické práce Návrhy - bytové interiéry Dodávka -tapety, kusové koberce