Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Fousshop nabízí obuv, bytový textil, povlečení a dárkový sortiment.

Velkoobchodní i maloobchodní prodejce kreativních potřeb Fiskars Craft.Dále dodáváme hobby potřeby pro ruční tvoření, zdobení pohlednic, netradiční papírová fotoalba (scrapbooky), pomůcky pro drátování, patchwork, děrovačky, tvořítka, raznice, řezací kolečka, tvarové nůžky apod.

Karel Kudláček se zaměřuje na prodej a výrobu popcornu a cukrové vaty.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Obchodní činnost -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej výjma činností uvedených v § 3 a v přílohách 1 - 3 živnostenského zákona -Práce stavebními ...

Kovo Budišov, s.r.o. se specializuje na kovoobrábění a má široký sortiment produktů pro průmyslové použití. Na e-shopu jsou potahováky tyčí, štípací kužely, hřídele okružních pil a další nástroje.

Libuše Ryglová provozuje obchod se smíšeným zbožím, potravinami a drogerií.

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: - sortiment pro řemeslníky, průmyslové potřeby - ložiska, těsnění, spojovací materiál, řetězy, dílenská chemie, nářadí ruční, elektrické, pásové brusky, brusivo, elektrocentrály, ochranné pracovní pomůcky..

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - balící materiály. - samolepící etikety. - etiketovací kleště. - papírové tašky, poštovní obálky. - mikroténové sáčky, tašky. - kotoučky do pokladen. - fixační fólie. Služby: - tisk samolepicích etiket v kotoučích.

výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Maloobchod, prodej: -papír, papírnictví -kancelářské potřeby. Služby: -kopírování -černobílé do formátu A0 -barevné do formátu A3 -scanování do formátu A3 (skenování). -kroužková vazba dokumentů -lepená termovazba -závěsné skobky (vazba V1). Reklama, reklamní činnost: -tisk, tiskárna -nápisy na auta, výlohy, reklamní ...

Oprava, prodej, hodinářství: - hodiny - šperky. - hodinky - starožitné hodiny - nové hodinky - výměna baterie v hodinkách. Zlatnictví: - výroba, opravy, prodej - zlaté šperky - zlaté předměty - prsteny - snubní a zásnubní prsteny - náušnice - řetízky - náhrdelníky - přívěsky - náramky. Výkup zlata a stříbra.

Marta Mašterová se zaměřuje na prodej kosmetiky a parfémů.

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel

Martin Valík provozuje květinářství s řezanými i hrnkovými květinami a dárkovými předměty.

Martina Hekrlová provozuje prodejnu se smíšeným zbožím, potravinami, pečivem, drogerií, nápoji a ovocem a zeleninou.

Maloobchod, prodej: - párty výzdoby v dětských motivech - dětské oblečení - dárečky - hračky - doplňky Licencované zboží - MINNIE, MICKEY, CARS, FROZEN, PEPPA PIG, PAW PATROL, SPIDER-MAN, STAR-WARS, GAME, L.O.L., TROLLOVÉ, LEGO, BABY SHARK.

Zlatnictví & Hodinářství Jiří Boháč Prodej: - zlaté, stříbrné, ocelové a titanové šperky, značkové hodinky a hodiny. Nabízíme servis šperků a hodinek. Zakázková výroba snubních prstenů.

Ajra s.r.o. se zaměřuje na výrobu originálního oblečení a doplňků pro děti, ženy i muže.

Medová farma s.r.o. zajišťuje prodej včelařských produktů.

ERGO, společnost s ručením omezeným se zabývá širokým spektrem činností. Zajišťujeme opravárenské služby, opravujeme osobní a nákladní vozidla i zemědělskou nebo speciální techniku. Prodáváme náhradní díly na motorová vozidla. V našem prodejním skladě nakoupíte také veškerý sortiment nářadí, spojovacího a hutního materiálu. Další činností, které ...

Expert na zdravé spaní. Výroba, maloobchod, prodej: - vybavení ložnic - postele - válendy - palandy - matrace - ložní povlečení - vyvařovací přikrývky, polštáře - lamelové rošty - nábytek z masivu (smrk, aj.) - bytové doplňky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sklo (skleněné vázy, misky, květináče) - keramika (obaly na květiny, květináče) - umělé květiny - dekorační materiály (písky, perličky, kamínky, oblázky, provázky perel) - porcelán a Bone China - stolní porcelán - collection Art design (mísy, podmisky, stolní porcelánové soupravy, čajové i kávové, ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - dětská elektrická auta - dětská kola - elektrické tříkolky - plyšové hračky.