Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
U nás si vyberete z široké škály kvalitních nátěrových hmot, tmelů, lepidel i olejů. Jsme rodinná firma a ve Vyškově fungujeme již od roku 2001. Za léta praxe v oblasti barev a laků se Barvy Pospíšil staly jedním z předních odborníků na tuto oblast nejen ve Vyškově u Brna, ale i v okolí. Nabídnout Vám můžeme barvy na všechny typy povrchů, ...

Výhradní distributor: - přirozeně bezlepkové potraviny a strava SHÄR. Dovoz: - přirozeně bezlepkové potraviny a strava.

Kamenná prodejna a e-shop s přírodní drogerií. Prodej přírodní kosmetiky, mýdel a prostředků pro úklid a praní. Sortiment zahrnuje přírodní, syrská a marseillská mýdla. Dále zde zákazník nakoupí přírodní make-up a přípravky pro ekologický úklid domácnosti - na mytí nádobí, praní, čistící prostředky.

Barcanox s.r.o. se zaměřuje na prodej dárkových předmětů - kanystry a hasičáky bary, dřevěné stavebnice.

Veterinární klinika Uherské Hradiště MVDr. Radomír Mlejnský poskytuje veškerou veterinární péči o všechna malá a drobná zvířata - psy, kočky, králíky apod. Zajištěna je i pohotovost na telefonním čísle 725761501. Veterina poskytuje veterinární péči o malé a drobné savce. Rezervujte si předem termíny u veterináře pro kastrace u psů, koček.

Výroba: -textilní zboží. Maloobchod.

Velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál -kotvící (kotevní) technika. Prodej, servis, poradenství: -šrouby, vruty -matice, podložky -hmoždinky, nýty.

Společnost Dětský Eshop prodává na svém e-shopu a prodejně: - školní batohy a potřeby - dětské oblečení - povlečení na postel - knihy, CD, DVD, hry a hračky - pláštěnky aj. - licenční zboží pro děti

Společnost AMBIFLEX s.r.o. nabízí PP tkané pytle a vaky s hladkou nebo potisknutou povrchovou úpravou, v různých rozměrech, stylech a barvách. Naše pytle jsou vyrobeny z nejkvalitnější tkané polypropylenové látky a mají vysokou pevnost v tahu.

Maloobchod, prodej: -obuv -kožená galanterie -textilní galanterie.

Maloobchodní prodej: -obuv dětská dámská pánská sportovní -ponožky.

Zámečnictví, nástrojářství

Barron’s grills nabízí k prodeji na svém e-shopy grily včetně příslušenství, poskytuje i půjčovnu grilů. Také provádí servis zahradní techniky, motorek a skůtrů, čtyřkolek a servis malé stavební techniky.

Maloobchod, prodej: -potraviny: -ovoce a zelenina, maso a uzeniny -drogerie, textil -noviny a časopisy -papírnictví, školní potřeby.

Jsme součástí sítě prodejen potravin Můj obchod. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Udržíme váš bazén v čistotě. Veškerá bazénová chemie a technika je u nás dostupná. Zařídíme čistotu pro váš bazén.

Agropol Mikulov, spol.s r.o. se zaměřuje na pěstování, výrobu a prodej červených, růžových a bílých jakostních a přívlastkových vín.

Vytisknuti.cz je firma - eshop se sídlem v Ústí nad Labem, která se specializuje na výrobu fotodárků na přání, ale také na vyšívání nášivek na trička či na froté ručníky.

Výroba: - obalů pro potravinářský průmysl - obaly pro cukrovinky, pro jídlo, pro kosmetiku.

Invarex s.r.o. se zabývá výrobou těsnění pro hydraulické a pneumatické aplikace z materiálů jako jsou polyuretany, pryže (NBR, Viton, Silikon), PTFE, technické plasty (POM, PA6). Výroba jakéhokoliv těsnícího profilu již od jedniného kusu až po série do 1000 kusů. Maximální vnější průměr těsnění je 250 mm. Dále se společnost Invarex s.r.o. věnuje ...

Chocomania. Obchod s čokoládou: - originální Belgická Čokoláda - luxusní balení originálních belgických pralinek.

Plexisklo, plexi. Zakázková výroba z plexiskla. Výroba z dalších materiálů: -polykarbonát PC -tvrzený polystyren HPS desky -styrenový kopolymer ABS desky -fólie PVC (durofol) -PET desky -novodury přírodní a vrstvené PVC. Výroba: -kryty strojů, stojánky, poličky, plexisklové boxy pro vybavení obchodů, blisterové obaly, vakuové ...

Svatební salon a svatební studio Juliana nabízí veškerý kompletní svatební servis. Můžete si od nás vypůjčit svatební a společenské šaty, společenský oblek, šaty do tanečních a další doplňky. V našem studiu vám zprostředkujeme svatbu, zajistíme hostinu, prsteny, květiny, cukroví, dort, fotografa, kadeřnici či kosmetičku a také limuzínu. ...