Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Jsme český výrobce se 180 letou tradicí. Vyrábíme a nabízíme ve špičkové kvalitě pro velkoobchod i maloobchod : -záclony v metráži i kusové -provázkové záclony -voály -závěsy -ubrusy -tyly pevné, elastické -krajky, krajkoviny pevné, elastické -hladké elastické úplety -technické síťoviny, 3D distanční úplety -technické ...

E-shop se zaměřením na látkové pleny, přebalování, látkování. Zaměřujeme se na prodej kvalitních českých výrobků. Nabízíme Vám vše, co potřebujete pro pohodlné látkování Vašeho miminka. Najdete u nás výrobky značek Bambi Roxy, Bamboolik, Breberky, Katyv baby, Lillybe, Little Lamb.

Jiří Hronek se zaměřuje na prodej tabákových výrobků, křížovek, časopisů a novin.

Firma vyrábí nábytek z masivního dřeva s dlouhou životností a nadčasovým designem. Zajištění výroby, dopravy, výnosu i montáže. Prodej roštů, matrací, lůžkovin a polštářů. Možnost zakoupení nábytku - nočních stolků, komod, skříní, dětského nábytku.

Prodej, nákup, opravy a ladění: - klavíry, - pianina. Nabídka služeb soudního znalce v oboru hudebních nástrojů.

Vinotéka, prodej: - lahvová vína, - archivní vína, - odrůdová vína.

Výroba, šití, prodej, e-shop: - specializované ochranné oděvy NOMEX - zásahové oděvy pro hasiče - zvýšené riziko - nehořlavé, antistatické - ochranné oděvy pro energetiku, plynárenství, rafinérie.

Klára Hermanová provozuje prodejnu smíšeného zboží s potravinami a drogérií.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství

Výroba: -obaly z plastu, zpracování plastu: -kapátka, odměrky, oční vaničky, uzávěry, plastové lahvičky, lékovky. Technologie výroby: vstřikování, vyfukování, vstřikovyfukování i vstřikovyfukování s natahováním.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Kamenná prodejna v Prostějově a Olomouc a e-shop s originálními šperky. Ruční výroba pšerků s drahokamy a polodrahokamy.

Výroba obalů pro potravinářský a farmaceutický průmysl: - obaly z plastu, zpracování plastu: - kapátka, odměrky, oční vaničky, uzávěry, plastové lahvičky, lékovky.

Firma se zabývá prodejem materiál pro 3D tisk. Prodej filamentů a ochranných pomůcek. Pohyblivé hračky a další hračky pro děti.

U nás najdete širokou kolekci různých kabelek a tašek. Dámské kabelky, trendy kabelky, luxusní kabelky, ale i pánské tašky. Prostě každý, kdo potřebuje kabelku, či tašku, si u nás jistě vybere.

Kamenná prodejna v Olomouci a e-shop s elegantní i ležérní obuví. Prodej originálních modelů obuvi.

Výroba a prodej matrací: - zdravotní - ortopedické - z paměťové pěny - ze studené pěny - latexové - taštičkové - dětské. Dále prodej: - rošty - polštáře - přikrývky - chrániče matrací.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny (masné a uzenářské výrobky) - potraviny - smíšené zboží.

E-shop a kamenné prodej s CBD produkty. Sortiment zahrnuje VBD, CBG produkty, elektronické cigarety.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - konzumních a tabákových výrobků, cukrovinek. - alkoholických nápojů, destilátů, sirupů a limonád.

Společnost PASKOV MARKET s.r.o. nabízí různé druhy pečiva, uzenářských a mléčných výrobků, lahůdek a salátů.

Pavlína Hynštová se zaměřuje na půjčování svatebních a společenských šatů, obleků i šatů pro družičky.

Služby: -kosmetika. Prodej: -pěstící, dekorativní kosmetika -kosmetika značky: Primancua Andorana, Mark Distrio s.r.o. sepa Meal.